15000 TL'ye oyuncu monitörü önerisi

Bütçe
15000 TL
Ghosting'in âlâsı var, kocaman simsiyah iz gözüküyor. 🤣 100ms tepki süresine sahip.

İşte bu alıyorum hemen.
Şakasız alıyorum şu an teşekkürler her şey için bir de geldiği zaman bana renk ayarları veya nasıl kullanmam gerektiğine dağir bilgiler verirsen çok memnun olurum bu zamana kadarki desteğin için çok sağ ol.

İşte bu alıyorum hemen.
Şakasız alıyorum şu an teşekkürler her şey için bir de geldiği zaman bana renk ayarları veya nasıl kullanmam gerektiğine dağir bilgiler verirsen çok memnun olurum bu zamana kadarki desteğin için çok sağ ol.
Burada 360hz versiyonunun ayarları var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı marka ve aynı sene içinde çıkmış. Aynı seriden ve aynı nesil paneli kullanıyor. Yenileme hızı ve argb dışında fark olacağını sanmam. Aynı ayarları deneyin.

Bu da 360hz versiyonunun incelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu arada g6 oled’in 500hz versiyonu da çıktı. Hareket performansı mükemmel. Oled’in ne kadar hızlı olduğunu buradan anlayabilirsiniz.
IMG_3696.png

Bu da sizin alacağınız g6 240hz oled:

Burada 360Hz versiyonunun ayarları var.

Aynı marka ve aynı sene içinde çıkmış. Aynı seriden ve aynı nesil paneli kullanıyor. Yenileme hızı ve ARGB dışında fark olacağını sanmam. Aynı ayarları deneyin.

Bu da 360Hz versiyonunun incelemesi:

Bu arada G6 OLED'in 500Hz versiyonu da çıktı. Hareket performansı mükemmel. OLED'in ne kadar hızlı olduğunu buradan anlayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2540024

Bu da sizin alacağınız G6 240Hz OLED:

O kadar param yok 240 yeter şu an aldım bakalım.

O kadar param yok 240 yeter şu an aldım bakalım.

OLED'in hareket performansını göstermek için örnek paylaştım zaten. OLED'ler çok akıcı oluyor, tüm renk geçişlerinde çok hızlılar. Deneyince zaten hissedersiniz.

Hız oled>lcd panel diyebilirim. İstisna durumlar hariç genelde böyle.

Görüntü kalitesi oled>lcd.

Strobe ayarı iyi çalışan IPS veya TN modeller OLED'lerden daha hızlı olabiliyorlar, istisna durumlardan birisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı