Bütçe maksimum 15-15.5 daha üstü olmaz. 13-15.5 bin TL arasında önerilerinizi bekliyorum.
Oyun için. Teşekkür ederim konuyu düzenledim.Ne için kullanılacak?
Bu nasıl soru hocam? Bütçe belirttim ona uygun en ideal sistem önerinizi bekliyorum.RTX KAÇ
Oyun için. Teşekkür ederim konuyu düzenledim.
RTX KAÇ
Hocam bu sistem linkine tıklayınca fiyat 8 görünüyor. Ekran kartı görünmüyor. Seçme kısmı da kapalı maalesef.Şu an önerebileceğim en iyi sistem bu.
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bu bütçeye en fazla RTX 3050 bulunur ki ben de bir RTX 3050 kullanıcısı olarak bu bütçeye AMD alırım. Pişmanım. Çünkü RTX 3050 sistem fiyatına RX 6600-RX 6600 XT-RX 6650 XT sistemler bulunabiliyor ve en düşük model RX6600 bile RTX 3050'den çok daha güçlü.
Bu alınır.
![]()
AMD R5 5500-ASUS PRIME A520M-K -ASUS Dual GeForce RTX 3050 6GB OC -HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD R5 5500-ASUS PRIME A520M-K -ASUS Dual GeForce RTX 3050 6GB OC -HIKVISION 16GB-HIKVISION 512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Şu an önerebileceğim en iyi sistem bu.
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bu bütçeye en fazla RTX 3050 bulunur ki ben de bir RTX 3050 kullanıcısı olarak bu bütçeye AMD alırım. Pişmanım. Çünkü RTX 3050 sistem fiyatına RX 6600-RX 6600 XT-RX 6650 XT sistemler bulunabiliyor ve en düşük model RX6600 bile RTX 3050'den çok daha güçlü.
RX6700 sistem daha iyi. Direkt alabilirsiniz.Bu sisteme ne dersiniz?
![]()
OGÜNDEMİRCİ / RYZEN 5 5500 / RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16GB 3600MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.