15000 TL Sistem Toplama Önerisi

Enes Adatepe

Centipat
Arkadaşlar kardeşim için oyun bilgisayarı toplamaya karar verdim. İşlemci olarak AMD Ryzen 9 3900X düşünüyorum. 15 bin TL bütçem var sadece kasa için.

Son düzenleyen: Moderatör:
12391₺ tutuyor geriye 2609₺ kalıyor
Screenshot_20191201-211226.png

2080 altı alınacaksa 5700XT 2070 e göre fiyat olarak da iyi evet sıvı soğutmayı unutmuşum .
Arkadaş oyun bilgisayarı toplamak için "15000 lira" bütçe belirtmiş.Af buyurun ama bildiğim kadarıyla oyun amaçlı sistemlerde diğer parçalardan kısılabildiği kadar kısılıp ekran kartına yatırım yapılır.Bu bütçeyle RTX 2080 Super aşağısı bir ekran kartı önermek akıl işi değil.

Arkadaş oyun bilgisayarı toplamak için "15000 lira" bütçe belirtmiş.Af buyurun ama bildiğim kadarıyla oyun amaçlı sistemlerde diğer parçalardan kısılabildiği kadar kısılıp ekran kartına yatırım yapılır.Bu bütçeyle RTX 2080 Super aşağısı bir ekran kartı önermek akıl işi değil.
Dostum tamam öyle diyorsun da 2070 ve üzeri kartlar 2K için 2K monitörün olmadığı sürece 2070 ve üzerini almak boşa para harcamak olur .
Hangi siteden topladin?
Sinerji.com
15000₺ bütçe belirtmiş ama illa 15 binin 15 ini de harcayalım dememiş
Az miktarla çok performans varken neden boşa para israf edilsin ki ?

Dostum tamam öyle diyorsun da 2070 ve üzeri kartlar 2K için 2K monitörün olmadığı sürece 2070 ve üzerini almak boşa para harcamak olur .

Sinerji.com
Kasaya 15000 veren monitörden mi tasarruf yapacak?Üstelik rx5700 gibi sıkıntılı bir seriyi bu bütçeye öneriyorsunuz.Bütçe düşük olsa haklısınız, amd ekran kartı düşünülebilir ama bütçe RTX karta daha uygun.

Kasaya 15000 veren monitörden mi tasarruf yapacak?Üstelik rx5700 gibi sıkıntılı bir seriyi bu bütçeye öneriyorsunuz.Bütçe düşük olsa haklısınız, amd ekran kartı düşünülebilir ama bütçe RTX karta daha uygun.
Dediğin doğru sadece bir öneriydi sende öner bir sistem arkadaş baksın beğendiğini alsın illa bunu al şunu al demiyoruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı