3D, Autodesk ve Adobe programlarını kaldırabilecek, 10-15 bin fiyat aralığında laptop önerebilir misiniz? Program olarak en çok kullandıklarım Adobe (Illustrator, Photoshop, ındesign, xd, After Effects), Autodesk (AutoCAD, 3DS Max, maya) ve SketchUp.
Öncelikle vaktini ayırıp araştığın için gerçekten teşekkür ederim böyle bir bilgisayar oluşturdum buda uygun olur mu acabaRAM'i 2 × 16 olan modeli seçerseniz sizin işinize yarayacaktır kasa magnezyum gayet iyi sadece ne olursa olsun notebook soğutucusu almalısınız sizin programlar işlemciyi ısıtır 15 199 TL yapıyor olması lazım bütçeniz bu aralığa çıkar mı bilemem ama işinize yarayacak en iyi laptop bu olur bütçeniz +99 TL daha artarsa SSD 500GB Crucial P5 PCI-e M.2 2280 PCI-e 3.0 X4 (okuma: 3400 MB/s - yazma: 3000 MB/s) olanla değiştirmenizi öneririm standart ile arasında bayağı bir okuma yazma hızı var.Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar
Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!www.monsternotebook.com.tr
Öncelikle vaktini ayırıp araştığın için gerçekten teşekkür ederim böyle bir bilgisayar oluşturdum bu da uygun olur mu acaba?
Windows olarak bu güzeldir.
Mac olarak bir yüksek özellikli Air bir de orta özellikli Pro var.
(GPU'su 7 çekirdekli olabilir.)Apple Z125000BV MacBook Air 13.3 inc M1 8CPU 8GPU 16GB 512GB Uzay Grisi Z125000BV
Apple markalı Z125000BV kodlu MacBook Air 13.3 inc M1 8CPU 8GPU 16GB 512GB Uzay Grisi Z125000BV ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji den hemen alın. Öğrenci, öğretmen ve eğitim kurumlarına özel indirimleri keşfedin.www.pt.com.tr
(Apple kendi sitesi 8 çekirdekli GPU'ya sahip.)ÃÄrenci İndirimiyle MacBook Air Satın Alın
Süper güçlü M4 çipe sahip MacBook Air laptop için apple.comâdan verdiÄiniz sipariÅlerde ücretsiz gönderimden yararlanın. Bir model seçin veya kendi modelinizi oluÅturun.www.apple.com
Render alirken adece ekran karti performansi mi onemli, RAM'in 32 olmasi hic etki eklemez mi? Ayrica merakimdan soruyorum, bu TDP'nin render olayinda cok onemli oldugu ile ilgili kaynak atar misiniz?
Render alirken adece ekran karti performansi mi onemli, RAM'in 32 olmasi hiç etki eklemez mi? Ayrica merakimdan soruyorum, bu TDP'nin render olayinda cok onemli oldugu ile ilgili kaynak atar misiniz?
Öncelikle vaktini ayırıp araştığın için gerçekten teşekkür ederim böyle bir bilgisayar oluşturdum bu da uygun olur mu acaba?