Herkese selam ben 15000 TL ile bir bilgisayar almak istiyorum fakat baktığım bilinen Vatan gibi mağazalar çok pahalı satıyor. İncehesap gibi sitelere de güvenmiyorum ne yapabilirim?
böyle bir bütçe ile zor toplarsın sıfır bilgisayar 10k kasaya versen 5k monitör felan yani pek bişi olmaz
ben senin yerinde olsam sahibinden hem kasa hem monitör yanında ıvır zıvırlı sistem toplardım
arkadaşım 3070 toplamıştı monitörle birlikte bi kaç ay öncesinde zorlasanız uygun fiyatlı bulursunuz
Herkese selam ben 15000 TL ile bir bilgisayar almak istiyorum fakat baktığım bilinen vatan gibi mağazalar çok pahalı satıyor. İncehesap gibi sitelere de güvenmiyorum ne yapabilirim?
Herkese selam ben 15000 TL ile bir bilgisayar almak istiyorum fakat baktığım bilinen Vatan gibi mağazalar çok pahalı satıyor. İncehesap gibi sitelere de güvenmiyorum ne yapabilirim?
Hocam bütçen çok kısıtlı sıfır sistem dizmen zor gibi. İstersen bütçe ayırdıktan sonra topla. İnce hesap İtopya Sinerji (daha bir sürü vardır elbet) güvenilir sitelerdir bilginiz olsun. He ben güvenmiyorum derseniz vatanın internet siteside gayet iyi fiyatlarda satılıyor.