15000 TL'ye bilgisayar önerisi

Yoursf

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam ben 15000 TL ile bir bilgisayar almak istiyorum fakat baktığım bilinen Vatan gibi mağazalar çok pahalı satıyor. İncehesap gibi sitelere de güvenmiyorum ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
böyle bir bütçe ile zor toplarsın sıfır bilgisayar 10k kasaya versen 5k monitör felan yani pek bişi olmaz
ben senin yerinde olsam sahibinden hem kasa hem monitör yanında ıvır zıvırlı sistem toplardım

arkadaşım 3070 toplamıştı monitörle birlikte bi kaç ay öncesinde zorlasanız uygun fiyatlı bulursunuz

Hocam hem ayranım dökülmesin hem de yorulmayim diyorsunuz. Zaten bütçebniz kısıtlı ince hesapta 17kya RTX 3050'li sistem var ona bakabilirsiniz.

Bu bütçede 2. el şart hocam. Diğer türlü en düşük 3050 li sistem toplarısınız oda 16-18k arası bir fiyata gelir. :(

Herkese selam ben 15000 TL ile bir bilgisayar almak istiyorum fakat baktığım bilinen Vatan gibi mağazalar çok pahalı satıyor. İncehesap gibi sitelere de güvenmiyorum ne yapabilirim?

Hocam bütçen çok kısıtlı sıfır sistem dizmen zor gibi. İstersen bütçe ayırdıktan sonra topla. İnce hesap İtopya Sinerji (daha bir sürü vardır elbet) güvenilir sitelerdir bilginiz olsun. He ben güvenmiyorum derseniz vatanın internet siteside gayet iyi fiyatlarda satılıyor.

15000 TL'ye topladığın bilgisayardan bir şey bekleme bence 2.el olarak iyi yerden al derim 15000 TL'ye 2 yıla çöp olur.hiçbir program kaldırmaz

Vatan bilgisayarda çalışan akraban varsa onun üzerinden alıp ek indirimde alabilirsin bu arada.

Monitör dahil değildir bence arkadaşın alacağı sistem. Sadece kasadır. Bu fiyat aralığında da alınabilecek sıfır olarak bunları bulabildim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı