15000 TL'ye hangi telefon alınmalı?

Kesinlikle katılıyorum. Abimde iPhone 11 var az önce çeşitli kanallardan S22 ile testlerini izledim. 2019'daki cihaz 2022 çıkışlı cihazın genel olarak önüne geçiyor tabii ki de S22'nin ekranı depolaması daha iyi ancak bunları gözümden anında silecek özelliği bataryası. iPhone 11 beni rahat bir şekilde 5 hatta 6 yıl götürecektir. Pili zayıfladığında garanti kapsamında değiştirme yaptığımda benden iyisi yok :) bunları 3 4 yıl önce yazdığımı görsem inanmazdım ancak iPhone cihazlar her zaman daha iyi oldular ve böyle devam edeceğini tahmin ediyorum.
Babam yıllardır iPhone 7 kullanıyor güncelleme desteği daha yeni kesildi.İnanılmaz...
 
Maalesef birçok problemi var tasarımından tutun bataryasına kadar. Teşekkür ederim sipariş henüz onaylanmadı ama iptal etmeyeceğim öyle gözüküyor :)
SE 3. Nesil kullanıcısıyım :D Benim için problem değil bunlar. Sanki cihaz kronik sorunlu gibi yazmışsın. Dediğim gibi kişiye göre değişiyor istekler talepler ama cihaz problemli bir cihaz değil.
 
SE 3. nesil kullanıcısıyım :D benim için problem değil bunlar. Sanki cihaz kronik sorunlu gibi yazmışsın. Dediğim gibi kişiye göre değişiyor istekler talepler ama cihaz problemli bir cihaz değil.

Evet haklısınız hemen düzelteyim tasarımı ve bataryası bana hitap etmiyor. O fiyat bandına çıkmışken 11 almak daha mantıklı geliyor bana.
 

Geri
Yukarı