Kasalara bakarsanız PSU dahili hocam. 1. sistem zaten kampanya da ve iyi bir sistem diye attım. Zaten konuda önerilen sistem ile benim önerdiğim 2. sistem arasında ki önemli farklar sıvı soğutucu ve ekran kartının ASUS ROG olması. Tercihen qp atreus da gayet iyi bir alternatif.
Kasalara bakarsanız PSU dahili hocam. 1. sistem zaten kampanya da ve iyi bir sistem diye attım. Zaten konuda önerilen sistem ile benim önerdiğim 2. sistem arasında ki önemli farklar sıvı soğutucu ve ekran kartının ASUS ROG olması. Tercihen qp atreus da gayet iyi bir alternatif.
ULTIMA-3060ti V1 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600X ve ASUS DUAL RTX 3060Ti ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
ULTIMA-DUAL3070 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600X ve ASUS DUAL RTX 3070 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Şu an bu bütçenle ve bu stoklarla alabileceğin en iyi sistemler bunlar bence.
Ben de bu konunun takipçisiyim, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Şöyle bir sorum var; normal piyasa fiyatlarını tam bilmiyorum ve şu an satılan fiyatlar stok sıkıntısı olduğu için şişirilmiş mi yoksa alınmak için gayet mantıklı fiyatlar mıdır?
Ben de bu konunun takipçisiyim, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Şöyle bir sorum var; normal piyasa fiyatlarını tam bilmiyorum ve şu an satılan fiyatlar stok sıkıntısı olduğu için şişirilmiş mi yoksa alınmak için gayet mantıklı fiyatlar mıdır?
Hocam dediğim gibi şuan o konu kumar hazır sistemler stok olsaydı ekran kartları işlemciler yine bu paraya satılsa gene hazır sistem aynı kalırdı ama ne kadar çok ürün o kadar ucuz mantığında ilerliyor firmalar. Ben alacak olsam şuan ULTIMA sistemlerinden birini alırdım açıkçası.
@krsck@Syeux ultima sistemler kaldırıldı alamadım stok yok diye daha dün vardı talep olunca oraları buraları ayrı oynuyor 3060 ekran kartını 16 bin tl ye koymuşlar bu nasıl bişey ayar oldum iyice qp de ki atreusu alıcam yoksa yakında o da kalmıcak bakıcam yine avel avel
@krsck@Syeux ultima sistemler kaldırıldı alamadım stok yok diye daha dün vardı talep olunca oraları buraları ayrı oynuyor 3060 ekran kartını 16 bin TL'ye koymuşlar bu nasıl bir şey ayar oldum iyice qp de ki atreusu alacağım yoksa yakında o da kalmayacak bakacağım yine avel avel.
Dün ben konuştum telefonda mailde kesin satın alıcağımı sisteme ekleme yapmak istediğimi söyledim kesin bir çok kişiden de talep geldi iş böyle olunca bişeyleri yeniden düzenlediler
ULTIMA-DUAL3070 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600X ve ASUS DUAL RTX 3070 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.