15000 TL'ye hazır sistem önerisi?

Bütçe
15 bin tl
1080p kullanacağı için 3070'i eledi arkadaş ve 2. sistemde PSU mu yok ben mi göremiyorum?

Kasalara bakarsanız PSU dahili hocam. 1. sistem zaten kampanya da ve iyi bir sistem diye attım. Zaten konuda önerilen sistem ile benim önerdiğim 2. sistem arasında ki önemli farklar sıvı soğutucu ve ekran kartının ASUS ROG olması. Tercihen qp atreus da gayet iyi bir alternatif.

Tamamdır hocam şimdi gördüm hazır yanında geliyormuş .

Ben de bu konunun takipçisiyim, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Şöyle bir sorum var; normal piyasa fiyatlarını tam bilmiyorum ve şu an satılan fiyatlar stok sıkıntısı olduğu için şişirilmiş mi yoksa alınmak için gayet mantıklı fiyatlar mıdır?

Hocam dediğim gibi şuan o konu kumar hazır sistemler stok olsaydı ekran kartları işlemciler yine bu paraya satılsa gene hazır sistem aynı kalırdı ama ne kadar çok ürün o kadar ucuz mantığında ilerliyor firmalar. Ben alacak olsam şuan ULTIMA sistemlerinden birini alırdım açıkçası.

Şişirilmiş daha ucuzdu.

@krsck @Syeux ultima sistemler kaldırıldı alamadım stok yok diye daha dün vardı talep olunca oraları buraları ayrı oynuyor 3060 ekran kartını 16 bin tl ye koymuşlar bu nasıl bişey ayar oldum iyice qp de ki atreusu alıcam yoksa yakında o da kalmıcak bakıcam yine avel avel

Hakkaten stok yok diyor daha dün vardı.

Bu fiyata bu bilgisayar mı olur ya ?
Biraz araştırsaydın.

Stok varken yine 16.000'e satıyorlardı kartları.Büyük ihtimal stokları az sayıdaydı ve bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…