15000 TL'ye hazır sistem önerisi?

Bütçe
15 bin tl
Bu fiyata bu bilgisayar mı olur ya?
Biraz araştırsaydın.

Konu da yorumlara baksaydin keşke.
Senin onerdigin PC'yi bende onerdim sonradan.
Gaming.gen.tr yi yeni yeni ogrendim.

@krsck @Syeux ultima sistemler kaldırıldı alamadım stok yok diye daha dün vardı talep olunca oraları buraları ayrı oynuyor 3060 ekran kartını 16 bin TL'ye koymuşlar bu nasıl bir şey ayar oldum iyice qp de ki atreusu alacağım yoksa yakında o da kalmayacak bakacağım yine avel avel.

Orada da sıkıntı yaşarsanız bildiğim kadarıyla RTX 3060 Ti'lı bu sistem de var buna da bakabilirsiniz. Ama diğer kasalara göre çok daha kötü haberiniz olsun.

@krsck @Syeux ultima sistemler kaldırıldı alamadım stok yok diye daha dün vardı talep olunca oraları buraları ayrı oynuyor 3060 ekran kartını 16 bin tl ye koymuşlar bu nasıl bişey ayar oldum iyice qp de ki atreusu alıcam yoksa yakında o da kalmıcak bakıcam yine avel avel
Üzdü stok kalmaması ama bence artık bu konu altındaki yorumları dikkate almayın bilgisiz insanlar toplanıyor iyice :D.
Aceleniz varsa dediğim GameGaraj üzerinden gerekli yükseltmeleri yapıp sistem alabilirsiniz ama benim tavsiyem stok beklemeniz.

@Syeux @botstepz valla qp atreus'un ödemesini gerçekleştirdim umarım yanlış bişey yapmamışımdır yardımcı olan herkese teşekkür ederimm
Hayırlı olsun hocam 600W yeter mi ki acaba aklıma o soru geldi de neyse yetmezse değiştirirsiniz.
Bu arada harika kasa güzel seçim içinde sıvı soğutucu ile birlikte geliyor hem.

Hayırlı olsun hocam 600W yeter mi ki acaba aklıma o soru geldi de neyse yetmezse değiştirirsiniz.
Bu arada harika kasa güzel seçim içinde sıvı soğutucu ile birlikte geliyor hem.
@Syeux
Bilmiyorum ki umarım yeter. Zaten bu pc yi kendimi alıştırma amaçlı aldım ufak çaplı test yayınları açıcam kendimi kontrol edicem yapabiliyor muyum yapamıyor muyum diye ilk amacım para kazanmak değil tamamen keyif için yayın yapmak istiyorum boş zamanım çok oyunlara da çok ilgim var zaten baktım oluyor psu yu işlemciyi ve sıvı soğutucu yu değiştiricem upgrade edicem onun dışında ellenicek bi yanı yok ram 16 gb daha aldım 32 yaptım bile

@Syeux
Bilmiyorum ki umarım yeter. Zaten bu pc yi kendimi alıştırma amaçlı aldım ufak çaplı test yayınları açıcam kendimi kontrol edicem yapabiliyor muyum yapamıyor muyum diye ilk amacım para kazanmak değil tamamen keyif için yayın yapmak istiyorum boş zamanım çok oyunlara da çok ilgim var zaten baktım oluyor psu yu işlemciyi ve sıvı soğutucu yu değiştiricem upgrade edicem onun dışında ellenicek bi yanı yok ram 16 gb daha aldım 32 yaptım bile
Anladım hayırlı olsun yeniden twitch kanalını yaz da takip edelim :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı