15000 TL'ye kadar bisiklet önerisi

areyouokey1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, cumartesi bisiklet alacağım. Kafamda birkaç model var. Sizce hangisini tercih etmeliyim? 2. el olmamalı.
  • Carraro Force 970/950.
  • Salcano NG 650.
  • Bisan MTX 7300.
Bütçem 13-15 bin TL arası.
Taksit yaptıracağım için ikinci el alamıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba, cumartesi bisiklet alacağım. Kafamda birkaç model var. Sizce hangisini tercih etmeliyim? 2. el olmamalı.
  • Correlli Force 970/950.
  • Salcano ng 650.
  • Bisan mtx 7300.
Bütçem 13-15 bin TL arası.
Taksit yaptıracağım için ikinci el alamıyorum.

Bisan mtx 7300 saydıkların arasında en iyisi
Corelli markasından zaten uzak durulmalı, Salcano ng 650 kuzenimde var kadrosundan çatırtı sesleri geliyor sürekli, o yüzden en iyi seçim Bisan mtx 7300'den yana olabilir fakat Carraro Force modellerine bakmanıda öneririm.

Bisan mtx 7300 saydıkların arasında en iyisi
Corelli markasından zaten uzak durulmalı, Salcano ng 650 kuzenimde var kadrosundan çatırtı sesleri geliyor sürekli, o yüzden en iyi seçim Bisan mtx 7300'den yana olabilir fakat Carraro Force modellerine bakmanıda öneririm.
Kendim carraro force 950 kullanıyorum sağlam güzel bisiklet.

Bisan mtx 7300 saydıkların arasında en iyisi.

Kendim Carraro Force 950 kullanıyorum sağlam güzel bisiklet.

Corelli yazmısım pardon Carraro olacak kendi tercihimde Force 950 Bisan mtx 7300 ve Carraro Force 950 arasında kaldım. İkisi de güzel duruyor ben dağ taş çukur atlama işlerini de çok yaparım hangisi daha cok iş görür.

Son düzenleme:
Corelli yazmısım pardon Carraro olacak kendi tercihimde Force 950 Bisan mtx 7300 ve Carraro Force 950 arasında kaldım. İkisi de güzel duruyor ben dağ taş çukur atlama işlerini de çok yaparım hangisi daha cok iş görür.

Tek farkları kadro tipi ve marka ikisi de Shimano set,önerim bu fiyat bandındaki bisikletlerle çok yüksek yerlerden atlamamanız,merdiven inmemeniz, ben force 950 den gayet memnunum karar aşaması sana kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı