wraxos woo
Centipat
- Makaleler
- 1
Kaşım duzensiz alınca da yüzümde hiç iyi durmuyor. Burnum da iyi değil. Dudağım ince. Yüz seklimi sevmiyorum çenem dar.
Sivilcen var mı?
Hangisi sana en yakın olan?
Kaşım duzensiz alınca da yüzümde hiç iyi durmuyor. Burnum da iyi değil. Dudağım ince. Yüz seklimi sevmiyorum çenem dar.
Köşeli gibi
Çok güzel değilim önemsiz biriyim.İnsanlara kendini beğendirme gibi bir durum içine ne kadar girersen o kadar çok döner durursun. Takıntın olabilir gayet normal. İnsanların ne düşündüğünde ziyade kendi düşüncelerin önemli. Emin ol bunu bir yere kadar devam ettirebilirsin çünkü. Bir yerden sonra hayattan bile soğuma ihtilamalin var. Çok yorulursun bu şekilde. Senin hakkında yorum yapan insanların çoğu belki hayatında belli zamanlarda görüp karşılaşıp sonradan bir daha karşına çıkmayacak insanlardır belki de. Onun için lütfen insanların sizin hakkında ne düşündüğünü veya ne gördüğünü bu kadar takıntı hale getirmeyin. Unutma hiçbir şey senden önemli değil...
Köşeli gibi.
Çok güzel değilim önemsiz biriyim.
İnsanların fikirlerinin tam anlamıyla ne olduğunu bilmen bir tık zor bence.
O anki ruh hallerine bağlı cevaplar vermiş olma olasılığı yüksek, veya seninle yakınlıklarına bağlı cevaplarda verebilirler.
Tamam ilk başta düzenli Spor'a gitmeye başla 2 gün spor 1 gün dinlenme temposu ile.
Şeker, işlenmiş gıdalar, aşırı tuz ve yağdan uzak dur.
Abur cubur yeme.
Günde 3-4 litre su iç.
Yüzünü daha soft yapacak kremleri araştır ve sür.
Gelelim kişiliğe.
Hobiler edin ve o hobilere sahip insanlar ile sosyalleş örneğin video oyunları, anime, manga, film, kitap okumak, belli bir seriyi sevmek ve araştırmak(Marvel, Harry Potter gibi)
Erkeklerin gözünde 1 kadın'ın dış güzelliği ilk tanışma aşamalarında önemlidir istersen dünyanın en güzel kızı ol ama iç tarafın iyi değilse o biter.
Tamam ilk başta düzenli Spor'a gitmeye başla 2 gün spor 1 gün dinlenme temposu ile.
Şeker, işlenmiş gıdalar, aşırı tuz ve yağdan uzak dur.
Abur cubur yeme.
Günde 3-4 litre su iç.
Yüzünü daha soft yapacak kremleri araştır ve sür.
Gelelim kişiliğe.
Hobiler edin ve o hobilere sahip insanlar ile sosyalleş örneğin video oyunları, anime, manga, film, kitap okumak, belli bir seriyi sevmek ve araştırmak(Marvel, Harry Potter gibi)
Erkeklerin gözünde 1 kadın'ın dış güzelliği ilk tanışma aşamalarında önemlidir istersen dünyanın en güzel kızı ol ama iç tarafın iyi değilse o biter.
İnsanlar sürekli zorbaliyor beni. Önemli olmadım hiçbir zaman onlar için.Bunu neye dayanarak söylüyorsun peki özel değilse? Yani neden hocam? Kime göre neye göre? Bu şekilde düşünmenize sebep olan şey nedir? Böyle kendini aşağı çeken insanları görünce geçmişim aklıma geliyor iyi kötü. Ondan dolayı soruyorum. Eğer bunları size söyleyen birileri varsa haddim olmayarak söylüyorum kusura bakmayın ama önce onlar kendilerine bir göz atsınlar derim...
Ben iyi insanım ve gerçekten buna bakan yok. Erkekler beni eziyor sürekli hakaret ve dalga geçiyorlar. Hayatım insanların beni zorbalamasiyla geçti. Ortaokulda kızlar dört boyunca tüm sınıf olarak her gün kötü söz ettiler ve dövdüler. İnsanlar iyi olduğum için sevmedi beni. Hep kötü davrandi.
Sizi görmeyeni görmemeniz gerekiyor. Hayatta egolu insanları sevmezler fakat bu gerekli bir şey. Kız kardeşime birazda böyle davranmasını öğütlerim.İnsanlar sürekli zorbaliyor beni. Önemli olmadım hiçbir zaman onlar için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.