15000 TL'ye Monitör Dahil Sistem Toplama

Konu hayali mi değil mi arada kaldım ama yardımcı olmak istiyorum. 15.000 TL oyun öncelikli bir sistem için absürd bir rakam bunu söylemek isterim. Siz bu sistemi 10 yıl kullanma ümidiyle almak isteyeceksiniz en azından. Ancak şunu bilmelisiniz ki o uzun süre boyunca çok fazla yeni oyun, yazılım ve donanım çıkacak. Örnek veriyorum Core2Quad 2008'de çıktı, şuan ne kadar ediyor? 50 bilemedin 100 TL. Daha sonra çıkacak yazılımlara göre performans düşüşü yaşayıp moralinizi bozmak yerine, verdiğiniz para boşa gitmesin ilerde diye, en azından ileride tekrar upgrade etme adına bütçe ayırmalısınız. Ben çok zenginim ben yine 15 bine sistem toplarım derseniz sizin bileceğiniz iş tamamen, en pahalı parçaları seçerek bir şey değişmeyecek onu söylemek isterim. 100 Fps yerine 150 alsanız da bir şey değişmeyecek zannımca. Aşağıda paylaştığım sistem sizi 3-5 sene çok rahat götürecektir ve piyasası düşmeyecektir. Daha sonra satıp upgrade zararından kurtulabilirsiniz. Sistemin monitörünü değiştirebilirsiniz, yerine 2K veya 4K seçebilirsiniz.
ssad.PNG
 
Konu hayali mi değil mi arada kaldım ama yardımcı olmak istiyorum. 15.000 TL oyun öncelikli bir sistem için absürd bir rakam bunu söylemek isterim. Siz bu sistemi 10 yıl kullanma ümidiyle almak isteyeceksiniz en azından. Ancak şunu bilmelisiniz ki o uzun süre boyunca çok fazla yeni oyun, yazılım ve donanım çıkacak. Örnek veriyorum Core2Quad 2008'de çıktı, şuan ne kadar ediyor? 50 bilemedin 100 TL. Daha sonra çıkacak yazılımlara göre performans düşüşü yaşayıp moralinizi bozmak yerine, verdiğiniz para boşa gitmesin ilerde diye, en azından ileride tekrar upgrade etme adına bütçe ayırmalısınız. Ben çok zenginim ben yine 15 bine sistem toplarım derseniz sizin bileceğiniz iş tamamen, en pahalı parçaları seçerek bir şey değişmeyecek onu söylemek isterim. 100 Fps yerine 150 alsanız da bir şey değişmeyecek zannımca. Aşağıda paylaştığım sistem sizi 3-5 sene çok rahat götürecektir ve piyasası düşmeyecektir. Daha sonra satıp upgrade zararından kurtulabilirsiniz. Sistemin monitörünü değiştirebilirsiniz, yerine 2K veya 4K seçebilirsiniz. Eki Görüntüle 295201
Cevabınız için teşekkürler
Öncelikle kimsenin zamanını çalmak için hesap açıp soru soracak kadar kendim de vakit sahibi bir insan değilim.
2 gün önce msi ın gtx1070 kartlı bir modelini sattım.
Ev-iş arası kullanıyordum fakat artık sadece evde kullanacağım ve üzerine biraz daha ekleme yaparak daha performanslı bir sistem almak istiyorum.
Hepimizin parası değerli ben en pahalılarını seçerek en iyisi olacağını düşünmüyorum :)
100 yerine 150 fps almak benim için önemli.
Ve maalesef doların durumu böyle olmasa konu başlığı 10 bin olurdu ve ben yine aynı sistemi sorardım :)

Donanım bilgim maalesef çok değil. Yardımlarınız için hepinize teşekkürler

Son olarak yazdığım sistemi toplamayı düşünüyorum. Yeni bir 1180 gelir ise sadece onu alır takarım anladığım kadarıyla bir problem olmayacaktır.
 
@Pantheon Revizyon numarası neydi acaba? REV A02 olanlardan uzak durmalı herkes :) Bir de Ghosting testi yapmış mıydınız? Gerçekten Fast modda yapmıyorsa o monitörü bir kendime bir de size alabilirim. Benim elimdeki model fazlasıyla yapıyor ve sinirimi bozuyordu açıkcası.

Hepsiburada üzerinden alınmıştı ürün. Bakmadım revizyonuna maalesef.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı