15000 TL'ye Monitör Dahil Sistem Toplama

@Silinen üye Alınabilir bir sistem. Seçtiğiniz monitörle sistem kurdum ben. Color banding yoktu, yalnız 165Hz OC olmadı. Bunu dikkate almanızı tavsiye ederim. Anakartlar performansı pek etkilemiyor, zaten 2 anakartın da özellikleri aynı sayılır. Size tavsiye ettiğim monitörü alın başınız ağırmasın bence. Bende 5TB var 2+3 yetmiyor. İyi bir başlangıç bence.
 
@Pantheon Revizyon numarası neydi acaba? REV A02 olanlardan uzak durmalı herkes :) Bir de Ghosting testi yapmış mıydınız? Gerçekten Fast modda yapmıyorsa o monitörü bir kendime bir de size alabilirim. Benim elimdeki model fazlasıyla yapıyor ve sinirimi bozuyordu açıkcası.
 
Aynı fiyata şahsen ben AOC AG241QX tercih ederdim. Risk almaya ve perişan olmaya gerek yok. @Pantheon hocam S2417DG’nin hepsinde yok. Büyük bir çoğunluğunda var. Şansınız yaver gitmiş :)
 
@Pantheon hocam vakit ayırdığınız için teşekkürler aklıma takılan son bir konu var
Yazdığım gibi bir sistem toplarsam, yıl sonu yeni seri gtx kartlar çıktığında yükseltmek için başka değişiklik ihtiyacım olur mu sizce? yani yeni kartı bu sisteme takmak kurtarır mı sadece :) (Tabi çıkmadan kesin birşey söyleyemeyiz fikir merak ettim)
 
Çıkacak olan kartların özellikleri belli oldu. Yani sızdırıldı bilgiler. GTX 1180 için 1000 fazladan Cuda çekirdeği eklemişler. Bu devasa bir performans artışı demek. 1080Ti'deki Cuda çekirdek sayısına eşit bu rakam. 1180Ti için böyle bir durum olursa Titan V gibi bir şey bekliyorum açıkçası. Ekran kartını almayıp bekleyebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı