15000 TL'ye oyuncu monitörü önerisi

Bütçe
15000 TL
Ya 27 inç 2K'lara çıkmak isterim ama 27 inç 2K olacaksa OLED olsun diye şimdilik beni götürebilecek ama yarı yolda da bırakmayacak 24.5 inçlik bir monitör arayışına girdim. Anladığım kadarıyla rekabetçi oyunlar için en uygunu da 24.5 inç.

Bahsettiğim AOC modeli harici önerdiğiniz 240hz 24.5 inç 1080pli bir monitör varsa ona da bakayım. Bir de 24.5 inç 1080p ile 24.5 inç 2K arasındaki fark o kadar göze gelir mi merak ediyorum

1080p olarak 25g4sxu, 2k olarak q25g4sr öneririm. Normalde dediğim gibi 1080p'ye 10k para vermenizi önermem, tercih meselesi tabii sizin bileceğiniz iş.

24.5inç 1080p ile 24.5inç 2k arasında ciddi fark olur. 2K 27inç bile 1080p 24inç'ten çok daha kesin gözüküyor. Hatrı sayılır düzeyde fark oluyor. 24inç 2k daha da fazla keskin ve detaylı gözükecek.

Kral bu öğrenci indirimi nerede oluyor?

Dediğin şeylerden dolayı aslında güvenemiyorum bendeki 180 Hz olan ASUS TUF
Ondan buna geçmeye gerçekten değer mi paneli de farklı ya ondan dolayı bir tane video izledim adam iyi diyor ama detay ilşlerden kendim anlamadığım için diyorum sen aradaki farka değer mi diyorsun bilgilisin işte ama kafamda sorular var
Bu ASUS'u kaça satacağım da bağlı ama.

Şu kaynaklara da gözatar mısın?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz okuyup yorumlayabiliyorsan anlarsın bence.

Oled kullanmasam bunu alıcaktım kendime, yani f/p olarak en beğendiğim monitör bu. Dizi, film ve hikayeli oyun ağırlıklı kullanan biriyim. Fps oyunlarına da yeteri kadar hakimim, valorantta immortal görmüşlüğüm var. Benim kullanım alanıma uyuyor. Sizin kriterleriniz başka ise bilemem tabii.

Tamam kral şu öğrenci indirimini halledip monitörü satarsam alırım bir de sen şu an 9.600 TL'ye öneriyorsun diyelim öğrenci indirimi olmaz ise 12.749 TL'ye almış olacağım peki 12000 TL olsa bile gene de bunu önerir misin onu soracaktım.

Ben 12k bile verirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…