Şu an dolar dalgalı stoklar yenilenecek zaten o zamana kadar bekleyin.Arkadaşlar, yukarıda yazdığı gibi bu bütçeye arkadaşıma PC toplamak istiyorum. Dün arkadaşım RTX2070 aldı. Buna uyumlu RAM ve işlemci vb. parçaları toplar mısınız?
Birkaç ay bekleyin, RTX 3060 Ti ve 3070 stokları yenilenecek. Stoklar az olacağı için biraz daha pahalıya satarlar. Pusuda bekleyip kapmaya çalışın.Arkadaşlar, yukarıda yazdığı gibi bu bütçeye arkadaşıma PC toplamak istiyorum. Dün arkadaşım RTX2070 aldı. Buna uyumlu RAM ve işlemci vb. parçaları toplar mısınız?
Bütçe RTX 2070 olmadan mı 15.000 TL?Arkadaşlar, yukarıda yazdığı gibi bu bütçeye arkadaşıma PC toplamak istiyorum. Dün arkadaşım RTX2070 aldı. Buna uyumlu RAM ve işlemci vb. parçaları toplar mısınız?
Attığınız ürün stokta yok ve çok pahalı. RTX 2070 ve muadilleri alınabilir o bütçeye.AMD 5600X-ASUS DUAL RTX 3060TI-PRIME B550M-K-SAMSUNG 500GB SSD-CRUCIAL 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Buna bakabilirsiniz geri kalanıyla monitör,klavye vb. alınabilir.
Pardon hocam görmemişim.Attığınız ürün stokta yok ve çok pahalı. RTX 2060 ve muadilleri alınabilir o bütçeye.
arkadaşım rtx 2070 sipariş etti zaten geldi evineAMD 5600X-ASUS DUAL RTX 3060TI-PRIME B550M-K-SAMSUNG 500GB SSD-CRUCIAL 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Buna bakabilirsiniz geri kalanıyla monitör,klavye vb. alınabilir.
evtBütçe RTX 2070 olmadan mı 15.000 TL?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.