İlk önerilen sistem süpermiş cidden... Gözden kaçma nasıl oluyor onu anlamadım

Ben şunu merak ediyorum. Bu bilgisayarda oyun oynayacaksın değil mi. Ben sana bir sistem kurayım. Monitör , tüm oyuncu ekipmanları, hatta bilgisayarını koyacağın bir masa da bulayım. 3000-3500 TL ye halledeyim hepsini. Sonra sana 15 bin lira bütçeyi tamamen kullanarak, güncel en iyi parçalardan oluşan bir sistem kursun biri. Arada alacağın performans farkı ne kadar fark edecek ? Alsan alsan yeni çıkan oyunlarda 15-20 FPS daha çok alacaksın. Sence 11500 lira 15 FPS için biraz fazla değil mi ? Herkesin kendi kararıdır, karışamam, kimse de karışamaz istersen 50000 TL lik sistem kurarsın ama bu kadar müsrif bir sistem kuracağına ne bileyim, bazı yardım kuruluşlarına yardım etsen mesela ? Madem bu kadar paran var, hem Allah katında sevap, ki bu beni o kadar ilgilendirmiyor. Bence daha önemlisi topluma faydan dokunması olurdu... Tabi ki karar senin. Topla dersen 3500 TL ye sana güzel bir sistem toplayayım. DDR4 olsun diyorsa da 5000-5500 TL ye toplayayım. Paranı çöpe atma derim ben. İyi forumlar.