15000 TL'ye tablet önerisi

MakoCan

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. 15.000 TL civarına tablet almayı düşünüyorum. Aklımda iki tane var ama çok bir bilgiye sahip değilim: Redmi Pad 2 Pro ve Honor Pad 9.

Bunları seçme sebebim tamamen geniş ekran ve batarya büyüklüğü. Alacağım tableti anime, dizi, film vb. izlemek için alıyorum. Kasma, donma olmasın; onun dışında herhangi bir oyun performansı beklemiyorum. Belirttiğim özelliklere sahip farklı önerileriniz varsa önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhabalar. 15.000 TL civarına tablet almayı düşünüyorum. Aklımda iki tane var ama çok bir bilgiye sahip değilim: Redmi Pad 2 Pro ve Honor Pad 9.

Bunları seçme sebebim tamamen geniş ekran ve batarya büyüklüğü. Alacağım tableti anime, dizi, film vb. izlemek için alıyorum. Kasma, donma olmasın; onun dışında herhangi bir oyun performansı beklemiyorum. Belirttiğim özelliklere sahip farklı önerileriniz varsa önerebilir misiniz?
Redmi Pad 2 Pro alınmaz. Poco Pad M1 tamamen aynı tablet ve çok daha ucuz. Siz Poco Pad X1'e bakın:
Xiaomi Pad 7'nin tamamen aynısı. Üst seviye bir tablet. Ekranı olsun, işlemcisi olsun çok kaliteli.

Çok bir bilgim olmadığı için soruyorum benim baktığım Redmi Pad 2 Pro 12000 mAh ve 12.1 ekran büyüklüğü var sadece bir şeyler izlemek için kullanacağım o yüzden büyük ekran ilk tercihim 11.4 ekran arasında ki fark fazla mıdır bilmiyorum ama diğer forumlarda hiç pad 2 Pro önerisi görmedim sebebi nedir ki hem bataryası hem de ekranı daha büyük halbuki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı