15000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
15000-18000

ekobaba

Femtopat
Daha fazla  
Selam. Boyutu 6inç'i geçmeyecek fiyat performans bir telefon almak istiyorum. Bütçem 15k. 2-3K çıkabilirim. Piyasada A34 ve S20FE yi bulabildim ama bunlar da çok büyük geliyor bana. Şu an kullandığım telefon 5inç Samsung A500h ve boyutu en fazla 6inç olan bir telefon almak istiyorum. Yenilenmiş iPhone XS 15k veya 12mini 18k, biraz da güncellik için düşünüyorum en kötü ihtimalle.

GT2 öneririm. Ufaktan bütçe artarsan oyun amaçlı X6 Pro günlük kullanım amaçlı S23FE daha iyi bir seçim olabilir.

Honor 90 512 GB'da iyi bir alternatif olabilir.

GT2 öneririm. Ufaktan bütçe artarsan X6 Pro'ya da S23FE daha iyi bir seçim olabilir.

Honor 90 512 GB'da iyi bir alternatif olabilir.

Hocam teşekkürler ama telefonun boyutu benim için önemli.Boyutu 6inç'i geçmeyen bir fiyat performans telefon arıyorum.

XS modeline 15k verilmez. 12 Mini batarya olarak memnun etmez. A34 ve GT 2 alabilirsin. S20 FE güzel cihaz ama artık güncelleme desteği yok.
Günlük hayatta telefonla pek işim olmuyor zaten.Tek ihtiyacım olan güncellik, az biraz performans ve boyutunun küçük olması(tek elle kullanım için).Bu özelliklere sahip bir telefon arıyorum.

Günlük hayatta telefonla pek işim olmuyor zaten.Tek ihtiyacım olan güncellik, az biraz performans ve boyutunun küçük olması(tek elle kullanım için).Bu özelliklere sahip bir telefon arıyorum.
S22 bakılabilir. Bütçeyi arttırabilirseniz S22 alın derim.

Selam. Boyutu 6inç'i geçmeyecek fiyat performans bir telefon almak istiyorum. Bütçem 15k. 2-3K çıkabilirim. Piyasada A34 ve S20FE yi bulabildim ama bunlar da çok büyük geliyor bana. Şu an kullandığım telefon 5inç Samsung A500h ve boyutu en fazla 6inç olan bir telefon almak istiyorum. Yenilenmiş iPhone XS 15k veya 12mini 18k, biraz da güncellik için düşünüyorum en kötü ihtimalle.
Xiaomi Redmi note 11 pro plus

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı