Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.496 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #11 ismetcavus dedi: Önerebileceğin bir PC linki var mı hocam? Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Hazır sistem olarak bu iki PC'ye bakabilirsiniz hocam.
ismetcavus dedi: Önerebileceğin bir PC linki var mı hocam? Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Hazır sistem olarak bu iki PC'ye bakabilirsiniz hocam.
I ismetcavus Zeptopat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #12 Basar.png dedi: Yok yok hocam olmaz merak etmeyin. Aksine daha güzel bir anakart seçtiğiniz için sistemin ömrü sağlığı ileri yönelik olması açısından daha güzel bir şey olur. Genişletmek için tıkla... yanlış oldu o yüzden düzelttim, Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-04-02 215138.png 130,7 KB · Görüntüleme: 32
Basar.png dedi: Yok yok hocam olmaz merak etmeyin. Aksine daha güzel bir anakart seçtiğiniz için sistemin ömrü sağlığı ileri yönelik olması açısından daha güzel bir şey olur. Genişletmek için tıkla... yanlış oldu o yüzden düzelttim,
Basar.png Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 582 Çözümler 1 Yer Kocaeli İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 5700X ASUS TUF GeForce RTX2060 GAMING OC 6GB GDDR6 192Bit DX12 Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2X8GB) 3600Mhz CL18 1.35V DDR4 Asus Prime B450M-K II Amd B450 DDR4 4400 MHz (OC) Am4 mAtx COOLER MASTER MASTERLIQUID ML120L V2 SilverStone PS15 PRO SST-PS15B-PRO 3 Cooler Master 750W MWE V2 80+ Bronze ----------------------------------------------------------------------------------------- Dell Latitude 7490 – Intel i7 8650U 32GB RAM 500SSD Cinsiyet Erkek Meslek Hyundai Assan Otomobil Fabrikasında User Support 2 Nisan 2024 #13 ismetcavus dedi: yanlış oldu o yüzden düzelttim, Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 11 lisansını almayadabilirsiniz. İnternetten sistem geldikten sonra 30-40TL'ye lisanslar satılıyor onlardan kullanırsınız.
ismetcavus dedi: yanlış oldu o yüzden düzelttim, Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 11 lisansını almayadabilirsiniz. İnternetten sistem geldikten sonra 30-40TL'ye lisanslar satılıyor onlardan kullanırsınız.
I ismetcavus Zeptopat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #14 Basar.png dedi: Hocam Windows 11 lisansını almayadabilirsiniz. İnternetten sistem geldikten sonra 30-40TL'ye lisanslar satılıyor onlardan kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... evet henüz almadım. Bende öyle düşündüm sonradan. teşekkür ederim ilgin alakan için
Basar.png dedi: Hocam Windows 11 lisansını almayadabilirsiniz. İnternetten sistem geldikten sonra 30-40TL'ye lisanslar satılıyor onlardan kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... evet henüz almadım. Bende öyle düşündüm sonradan. teşekkür ederim ilgin alakan için
GaNDaLF_the_Grey Decipat Katılım 26 Mart 2024 Mesajlar 1.515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2024 #15 GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com