En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.311,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.764,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
3 klavyeyi kullandım gayet ortalamanın üstünde bir klavye isterseniz 3 seçenek arasında SteelSeries seçebilirsiniz.
Almanca olanına sıcak bakmıyorum ama alasım geliyor, Y ile Z yerini değişirim diyorum ama Z basınca Y basacak o sıkıntı bir yandan. Ayarlayabiliyor muyuz o ayarı?
Almanca olanına sıcak bakmıyorum ama alasım geliyor, Y ile Z yerini değişirim diyorum ama Z basınca Y basacak o sıkıntı bir yandan. Ayarlayabiliyor muyuz o ayarı?
Keşke sabah anında yapışsaydım da alsaydım. Sadece bu ürün değil Royal King'in tüm ürünleri stoktan kalkmış görünüyor.
Sadece harf yerlerini değiştirin dil Türkçede kalsın birşey olmaz , bendeki klavye ingilizce i ö ç harfi yerine garip şekiller var ezberimde olduğu için o tuşa basınca otomatik i yazıyor.
Sadece harf yerlerini değiştirin dil Türkçede kalsın birşey olmaz , bendeki klavye ingilizce i ö ç harfi yerine garip şekiller var ezberimde olduğu için o tuşa basınca otomatik i yazıyor.