![]()
Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.311,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.764,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3 klavyeyi kullandım gayet ortalamanın üstünde bir klavye isterseniz 3 seçenek arasında SteelSeries seçebilirsiniz.
Almanca olanına sıcak bakmıyorum ama alasım geliyor, Y ile Z yerini değişirim diyorum ama Z basınca Y basacak o sıkıntı bir yandan. Ayarlayabiliyor muyuz o ayarı?RK 61 Almanca modelini alabilirsiniz.
Keşke sabah anında yapışsaydım da alsaydım. Sadece bu ürün değil Royal King'in tüm ürünleri stoktan kalkmış görünüyor.Evet bende bunu önermiştim kendimde alacakım sabah bir sürü vardı stokta inanın.
Klavyenin üzerindeki harf değişik olur sadece, siz ayarlardan dili değiştirmediğiniz sürece tuşlar eski klavye gibi aynı olucsk Türkçe.https://www.amazon.com.tr/DK61se-Klavyesi-Doğrusal-Anahtarlı-Gölgelenmez/dp/B0B4W52FN5/ref=pd_day0_d_sccl_3_3/258-9013689-5586433?pd_rd_w=fgVhA&content-id=amzn1.sym.17a3f55d-c94e-4bd8-9dc5-ae84ad3b2e0d&pf_rd_p=17a3f55d-c94e-4bd8-9dc5-ae84ad3b2e0d&pf_rd_r=SAHQWE9XK7VX5PXY9BWT&pd_rd_wg=v7cX8&pd_rd_r=f52ff6b6-f4f6-4b6e-831e-38a8b570184b&pd_rd_i=B0B4W52FN5&th=1 hocam bu mu yoksa SteelSeries olan mı?
Almanca olanına sıcak bakmıyorum ama alasım geliyor, Y ile Z yerini değişirim diyorum ama Z basınca Y basacak o sıkıntı bir yandan. Ayarlayabiliyor muyuz o ayarı?
Keşke sabah anında yapışsaydım da alsaydım. Sadece bu ürün değil Royal King'in tüm ürünleri stoktan kalkmış görünüyor.
Almanca da stoktan kalkmış...RK 61 Almanca modelini alabilirsiniz.
Hem harf yerlerini değiştirip hem dilini değiştirsem sorun ortadan kalkar değil mi?Klavyenin üzerindeki harf değişik olur sadece, siz ayarlardan dili değiştirmediğiniz sürece tuşlar eski klavye gibi aynı olucsk Türkçe.
Sadece harf yerlerini değiştirin dil Türkçede kalsın birşey olmaz , bendeki klavye ingilizce i ö ç harfi yerine garip şekiller var ezberimde olduğu için o tuşa basınca otomatik i yazıyor.Hem harf yerlerini değiştirip hem dilini değiştirsem sorun ortadan kalkar değil mi?
Vallahi içime -20 derece su döktün kardeşim, yapışıyorum hemen klavyeye.Sadece harf yerlerini değiştirin dil Türkçede kalsın birşey olmaz , bendeki klavye ingilizce i ö ç harfi yerine garip şekiller var ezberimde olduğu için o tuşa basınca otomatik i yazıyor.
İyi yapışmalar.Vallahi içime -20 derece su döktün kardeşim, yapışıyorum hemen klavyeye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.