1500TL gamepad önerisi

Rampage kesinlikle almayın. Gamesir alınabilir ben de onu kullanıyorum. Bütçe birazcık artarsa Fantech Shooter 3 olabilir. Onun haricinde Gamepower Force iyi bir seçenek.

Rampage kesinlikle almayın. Gamesir alınabilir ben de onu kullanıyorum. Bütçe birazcık artarsa Fantech Shooter 3 olabilir. Onun haricinde Gamepower Force iyi bir seçenek.
Hocam gamepower sipariş vermiştim kardeşim istemedi şarjı az gidiyor diye

Hocam gamepower sipariş vermiştim kardeşim istemedi şarjı az gidiyor diye
Beni yanlış anlamayın ama kardeşiniz 8 saat aralıksız oyun oynuyorsa, bence biraz mola verip nefes alması gerekiyor. 8 saat pil ömrü, bir gamepad için gayet yeterli. Gidip de paranızı potansiyometreli, teknolojik olarak geri kalmış ürünlere harcamayın paranıza yazık olur.

Beni yanlış anlamayın ama kardeşiniz 8 saat aralıksız oyun oynuyorsa, bence biraz mola verip nefes alması gerekiyor. 8 saat pil ömrü, bir gamepad için gayet yeterli. Gidip de paranızı potansiyometreli, teknolojik olarak geri kalmış ürünlere harcamayın paranıza yazık olur.
Hocam 8 oynadığını zannetmiyorum en fazla 4 saat oynuyordur 1500tl bandına daha iyi bir öneriniz varmı?

Hocam 8 oynadığını zannetmiyorum en fazla 4 saat oynuyordur 1500tl bandına daha iyi bir öneriniz varmı?

Gamepower Force fiyatına göre gayet iyi bir ürün. Ama biraz daha bütçe çıkarabilirseniz, BigBig Won Aether ya da ATK Battle Axe modellerine de bakabilirsiniz.

Rampage hydra sanırım hall effect ama hem 1000hz polling rate yok hem de anti friction ring yok. Gelişmesi gereken çok özellik var. Hala alınmaz ama biraz üstüne eklerlerse bu fiyat bandında düşünülebilir bir ürün olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı