1500TL gamepad önerisi

Android desteği mevcut; desteklediği platformlar arasında PC, iOS, Android ve Nintendo Switch bulunuyor. Bu arada Gamepower Force, her ne kadar Easysmx X15 ile aynı kasayı kullansa da, ondan daha iyi bir gamepad. Hem 1000 Hz polling rate desteği var hem de jiroskop özelliğine sahip.
Nasıl açılıyor? Kitapçığında bir yazı göremedim.

Nasıl açılıyor? Kitapçığında bir yazı göremedim.

Orijinal kitapçığında yazıyor; Gamepower’ın gönderdiği kitapçıkta her şey yer almıyor sanırım. Bunu kullanan çoğu kişide de aynı durumu görüyorum. Bu kitapçıkta yazan her şey Gamepower Force’ta birebir çalışıyor çünkü bu, ürünün orijinal kitapçığı. Hatta Keylinker mobil uygulaması üzerinden de özelleştirmeler yapabiliyorsunuz. Bu bilgi kitapçıkta yazmıyor ama uygulama sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Orijinal kitapçığında yazıyor; Gamepower’ın gönderdiği kitapçıkta her şey yer almıyor sanırım. Bunu kullanan çoğu kişide de aynı durumu görüyorum. Bu kitapçıkta yazan her şey Gamepower Force’ta birebir çalışıyor çünkü bu, ürünün orijinal kitapçığı. Hatta Keylinker mobil uygulaması üzerinden de özelleştirmeler yapabiliyorsunuz. Bu bilgi kitapçıkta yazmıyor ama uygulama sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Test edince fark ettim hocam, sağolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı