1500TL İle Oyun İçin Sistem Toplama

CasH

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Elektronik - Elektrik Uzmanı
Şu an kullandığım bilgisayar yaşlandı, ben de yeni bir bilgisayar almak istiyorum ama bilgisayarlar çok pahalı. 1500TL bütçem var.

Buyrun hocam:

Screenshot_2017-03-20-20-04-01-1.png

Screenshot_2017-03-20-11-08-15-1.png

Üstteki mağaza Nanokatolog, alttaki mağaza ise N11. Güvenilir mağazalar.

Kasa kaldı geriye. Onun içinde 400W PSU ya sahip olan bir kasa alın max 200TL ye.

(Mesela Dark Argon 400W Kasa)

Toplam 1550TL ediyor ama değer kesinlikle.

Piyasada oynatamayacağı oyun yok.

Bu fiyata da bundan iyisini dizme imkanı yok :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeni 170TL civarında aşsa da kaliteli bileşenlerden oluşan bir bilgisayar magaza magaza gezip toplama derdinden kurtulursun.
https://www.itopya.com/Hermes-RX460...DDR4---MSI-RX460-2GB-VGA---Gaming-Bilgisayar/

15 Nisan'ı da beklersin sanırım.

Benim attığım sistem ile aralarında performans farkı yok. Sadece kasa ve PSU farklı. Belki bir de anakart MSI olabilir. Ama sonuç olarak fark yok performansta. Aşmak istemezsen benimkini de alabilirsin.

Daha kaliteli bilindik parçalar dışımda mağaza mağaza gezme derdinden ve montaj derdinden kurtulmuş oluyor.

Evet kişiden kişiye değişir o mesela ben montaj yapmayı severim hehe :D

Benimkilerin de hepsi kaliteli ve bilindik markalar lütfen.

Mağaza mağaza gezme konusuna katılabilirim ayrı ayrı yerlerden kargo ile parçaları sipariş etmek yerine tek bir parçada gelmesi güzel olabilir. ama 170TL vermek istemezse benimkini alabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kişiden kişiye değişir o mesela ben montaj yapmayı severim hehe :D

Benimkilerin de hepsi kaliteli vr bilindik markalar lütfen.

Mağaza mağaza gezme konusuna katılabilirim ayrı ayrı yerlerden kargo ile parçaları sipariş etmek yerine tek bir parçada gelmesi güzel olabilir. ama 170TL vermek istemezse benimkini alabilir.
Kargo ücretleri yoksa ve gezmeyi seviyorsa senin sistemi de alabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı