Battlefield 6 alınır mı?

20 yıllık oyun geçmişimde başıma gelmiş en güzel şey. Kesinlikle alınır. Hastası oldum. Kişisel fikrim tabii.
Gerçekten tam anlamıyla OYUN olmuş, hiçbir şeyi kasmana, düşünmene, kendini yormaya gerek yok. Vur geç saf aksiyon, arkadan şarkını aç koştura hoplaya uca kaça kafanı dağıt. Zaten grafikleri atmosferi bambaşka bi şey, tam aradığım oyun, saf kaos, uzun süre sonra bi oyunu oynamaktan bu kadar zevk aldım.
Tek ufacık bi problem var bu pusucular bitiriyor beni, böylesine hızlı bir oyunda nasıl öyle sabrediyorlar aklım almıyor, ben en ufak bi patlamada tetiklenip oraya buraya koşuyorum.
Alırken fiyatından dolayı çok tereddütte kaldım ilk defa bir oyuna bu kadar para verdim, en son ölmeyecek miyiz diyip bastım.

Gerçekten tam anlamıyla OYUN olmuş, hiçbir şeyi kasmana, düşünmene, kendini yormaya gerek yok. Vur geç saf aksiyon, arkadan şarkını aç koştura hoplaya uca kaça kafanı dağıt. Zaten grafikleri atmosferi bambaşka bi şey, tam aradığım oyun, saf kaos, uzun süre sonra bi oyunu oynamaktan bu kadar zevk aldım.
Tek ufacık bi problem var bu pusucular bitiriyor beni, böylesine hızlı bir oyunda nasıl öyle sabrediyorlar aklım almıyor, ben en ufak bi patlamada tetiklenip oraya buraya koşuyorum.
Alırken fiyatından dolayı çok tereddütte kaldım ilk defa bir oyuna bu kadar para verdim, en son ölmeyecek miyiz diyip bastım.
COD çakması bir oyun; Battlefield’la uzaktan yakından alakası yok. Git bir Battlefield 3, 4 veya Bad Company 2 oyna, ne demek istediğimi anlarsın. Bu Battlefield 6, COD oyuncularını oyunumuza çekelim diye yapılmış dandik bir oyun.

BF serisinden sadece BF1'i oynamıştım, o da 1. Dünya Savaşı ile ilgili olduğundandı ve sarmıştı ama sonrasında çok yer kaplıyor diye silmek zorunda kalmıştım. BF6'da cidden çok mu iyi? Ayrıca hikayesi ne ve kaç GB? Almaya değer mi?
Şu ana kadar 70 saat oynadım ve jet, helikopter kullanımını iyi şekilde öğrendim. Kimi zaman anti aircraft tanklarını da oynuyorum, cidden eğlenceli.
Öneririm.

COD çakması bir oyun; Battlefield’la uzaktan yakından alakası yok. Git bir Battlefield 3, 4 veya Bad Company 2 oyna, ne demek istediğimi anlarsın. Bu Battlefield 6, COD oyuncularını oyunumuza çekelim diye yapılmış dandik bir oyun.
Dandik bir oyun denmez de COD çakması olması için yapılmış Redsec resmen ÇOK KÖTÜ. Battle royale ne alaka Battlefield oyunlarında ya? Damage bile yemiyor insanlar...

Call of Dutynin hiçbir yeni oyununu oynamadım yorum yapmayacağım, nedense ısınamıyorum hiçbir şekilde. Battlefield atmosferi beni her zaman daha çok içine çekiyor(BF1 ve 5 tarzından bahsediyorum)
BF6 yı da REDSEC(Battle Royale türünden de nefret ederim zaten) veya hikaye modu için almadım, işten geldiğim zaman All Out Warfare ya da Escalation girip kaosun tadında adam vurmak için oynuyorum. Dandik(alakası olduğunu düşünmüyorum bu arada), çakma ya da eski serilerine benzemiyor diye kasmıyorum, ben bu oyunu sevdim oynuyorum gayet de zevkli, tek eleştirdiğim kısım fiyat noktası oldu.

110 saatim falan var mükemmel oyun valorantı bıraktım sayesinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı