1500TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1500TL
A5 Ultra kat ve kat daha iyidir. Bu konunun kapanmasını lazım hocam daha da araştırma yapmayın. Bütçe çıkarsa A5 Ultra, çıkmazsa SC680 alın geçin.
Teşekkür ederim hocam. Kusura bakmayın sizi de uğraştırdım.

A5 Ultra kat ve kat daha iyidir. Bu konunun kapanmasını lazım hocam daha da araştırma yapmayın. Bütçe çıkarsa A5 Ultra, çıkmazsa SC680 alın geçin.
Not: Çözüm olarak işaretleme sebebim MCHOSE A5 Ultra siparişi vermemdir. Herhangi bir şekilde kullanım deneyimi sebebiyle değildir.

Son düzenleme:
Hocam, SC800 veya Helios II nasıl? @Pxn

50-60 gr. Altındaki fareler benim algılarımı bozuyor. Çocukluğumdan beridir FPS oynarım 45-50 gramlık fareyi kontrol etmekte güçlük çektim. Attığınız fare 37 gram böyle bir fare boş yumurta kabuğu gibi elin altında kontrolsüzleşiyor. Şahsen oyuncular için en uygun ağırlık 60-90 gr. Aralığı. Helios 2 taş gibi bir mouse, muadillerden daha sağlam ve sorunsuz. Parlama, çift tıklama, gıcırdama, sensör sorunları, yazılım sorunları vs. yok kendini kanıtladı. Tavsiye ederim.

Helios 2 1K Hz modeli yerine gidip bunu al Mağaza sayfası - bütün ürünler burada beken, bir diğer ismi olan compx mcu kullanan bir fareye 1900 lira verme.
Hocam A5 Ultra siparişi verdim.

Teşekkür ederim hocam. Kusura bakmayın sizi de uğraştırdım.

Not: Çözüm olarak işaretleme sebebim MCHOSE A5 Ultra siparişi vermemdir. Herhangi bir şekilde kullanım deneyimi sebebiyle değildir.

@Yoneistaken hocam öneri konularında çözüm işaretlenmiyormuş kusura bakmayın.

@Yoneistaken Hocam sizi çok etiketliyorum kusura bakmayın 400-500TL bandında mousepad önerir misiniz A5 Ultra için.

Son düzenleme:
Hocam çok büyük değil mi?

Hocam klavye+farenin altına koyulacak bir mousepaddir. Büyük değildir. Zaten bu fiyata daha iyisi yok kalite bakımından. Masanızın ölçüsüne göre 70x30 veya 90x40 alabilirsiniz.

Porge longteng bakabilirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı