1500TL kasa önerisi

Bütçe
1500TL

Bahabusa

Hectopat
Arkadaşlar 1500 TL civarında bir bütçem ver fakat bu fiyatlara fan soketleri PWM olan seçenek bulamadım. Sizin bildiğiniz varsa atarsanız çok iyi olur.
Bende bunu alıp daha sonradan bu fanlar ile değiştirerek yapmayı düşünüyorum. Hem de NZXT kasalara benzediği için tasarımı çok hoşuma gidiyor.
Bunun haricinde İstanbul Avrupa yakasında ikinci el PWM fanlı kasa tavsiye ederseniz değerlendiririm. Kendim de 2 haftadır araştırıyorum fakat henüz güzel seçenek göremedim.
Anakart; A520m

Arkadaşlar 1500 TL civarında bir bütçem ver fakat bu fiyatlara fan soketleri PWM olan seçenek bulamadım. Sizin bildiğiniz varsa atarsanız çok iyi olur.
Bende bunu alıp daha sonradan bu fanlar ile değiştirerek yapmayı düşünüyorum. Hem de NZXT kasalara benzediği için tasarımı çok hoşuma gidiyor.
Bunun haricinde İstanbul Avrupa yakasında ikinci el PWM fanlı kasa tavsiye ederseniz değerlendiririm. Kendim de 2 haftadır araştırıyorum fakat henüz güzel seçenek göremedim.
Anakart; A520m
Hocam bence uzay montaj takılıp bütçeyi arttırmalısınız. Güzel olur.

Dahili kontrolcülü 4 ARGB fan (kasadaki düğme ile efektler değişiyor, isterse kapanıyor).
Çıkarilabilir filtreler
2 adet USB 3 ön port
Bu kasayı Kargo size ait olarak 1600 TL'ye verebilirim, daha yeni aldım, kutusu, garanti vs var. Masamın yanında kasa yuvası var benim, oraya sığmadı, tek sorun bu yoksa çok kaliteli.
Teşekkür ederim hocam ama tasarımını beğenmediğim bir ürün. Amazonda görmüştüm fakat hoşuma gitmedi için almamıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı