1500TL klavye önerisi

MutluPatates

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba klavye almak istiyorum. Öncellikle mekanik ve RGB klavye olmasını istiyorum. Switch konusunda blue çok ses çıkarıyor diye red Switch düşünüyorum. Öncelik olarak NumLock'lu klavye istiyorum ama zorunlu değil. Bilek desteği de zorunlu değil ama olursa neden olmasin (olacaksa kaliteli istiyorum çıkartıp takılabilen)

1500'e bunu öneriyorduk Num Ped'li. Artık bunu da öneremiyoruz.

Merhaba klavye almak istiyorum. Öncellikle mekanik ve RGB klavye olmasını istiyorum. Switch konusunda blue çok ses çıkarıyor diye red Switch düşünüyorum. Öncelik olarak NumLock'lu klavye istiyorum ama zorunlu değil. Bilek desteği de zorunlu değil ama olursa neden olmasin (olacaksa kaliteli istiyorum çıkartıp takılabilen)
Yellow, red, brown, white gibi switchler ses çıkarmıyor. Bi tek red almak zorunda değilsiniz ses az çıkması için. Yurtdışı önerisi istersen önerebileceğim seçenekler var ama yurtici genelde belli ve parasını hak etmeyen markalar var.

RGB ve tam boy sart ise mecburen XPG Summoner gibi duruyor. Ama tam boy sart degil ise Amazon.com.tr bunu tercih edebilirsiniz. Prime ile satin alin alacaksaniz.

Bu olabilir.

Bu klavye Türkçe midir acaba?

Yellow, red, brown, white gibi Switch'ler ses çıkarmıyor. Bir tek red almak zorunda değilsiniz ses az çıkması için. Yurt dışı önerisi istersen önerebileceğim seçenekler var ama yurt içi genelde belli ve parasını hak etmeyen markalar var.

Yok oyun amaçlı kullanacağım için, oyun için red öneriler gördüm o yüzden rede karar verdim.

Bu klavye Türkçe midir acaba?

Yok oyun amaçlı kullanacağım için, oyun için red öneriler gördüm o yüzden rede karar verdim.

Türkçe Switch'leri sağlamdır. RBG renkleri güzel ama yazılımı kullanmanı tavsiye etmem vasat bir yazılımı var. Yüklediğin anda sorun vermeye başlıyor. Metal kasa malzeme yapısı olarak çok kaliteli. Destek padi mıknatıslı çok kuvvetli değil ama altına güzel bir mouse pad koyarsan klavyeden sen istemeden ayrılmaz. Space ve enter tuşu yay sesi veriyor. Diğer tuşlar ses konusunda sorunsuz bende.

Türkçe Switch'leri sağlamdır. Rbg renkleri güzel ama yazılımı kullanmanı tavsiye etmem vasat bir yazılımı var. Yüklediğin anda sorun vermeye başlıyor. Metal kasa malzeme yapısı olarak çok kaliteli. Destek padi mıknatıslı çok kuvvetli değil ama altına güzel bir mouse pad koyarsan klavyeden sen istemeden ayrılmaz. Space ve enter tuşu yay sesi veriyor. Diğer tuşlar ses konusunda sorunsuz bende.

Mousepadim var sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yazılım olarak da her değiştirmek istediğinizde girmemiz lazimmi yoksa kayıt edip kisayolla değiştirebiliyor muyuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı