1500TL kulaklık önerisi

Bütçe
1500 TL

ozgurydms

Femtopat
Katılım
25 Ocak 2024
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu anki kulaklığım Gamepower Magnus v2. Her şeyi harika durumda hala (4 yıldır kullanıyorum) fakat artık kulağımı aşırı derecede acıtmaya başladı. Yeni bir kulaklık almak istiyorum. Max 1500 TL olsun. ( HyperX Cloud II demeyin param yetmiyor ona.)
 
Artarsan yukarıdaki ürün iyidir. Artmana değer. Artamazsan H2002P alabilirsin.

 
Hocam karar verebildin mi? Ben de tam olarak senin durumundayım fakat hs65 için tek eksi durum değişmeyen kablosu. kablo zarar gördüğü anda kulaklık çöp olacak farklı seçenekleri bulmaya çalışıyorum
 
Hocam karar verebildin mi? Ben de tam olarak senin durumundayım fakat HS65 için tek eksi durum değişmeyen kablosu. Kablo zarar gördüğü anda kulaklık çöp olacak farklı seçenekleri bulmaya çalışıyorum

Hocam bu fiyat bandında bu kaliteyi bulmnız zor hele kablo değiştirilebilir olsun diyorsan daha da zor
 
Hocam karar verebildin mi? Ben de tam olarak senin durumundayım fakat HS65 için tek eksi durum değişmeyen kablosu. Kablo zarar gördüğü anda kulaklık çöp olacak farklı seçenekleri bulmaya çalışıyorum.

Kulaklığın incelemelerine baktığımda pek de iç açıcı görünmediğini söylemek zorundayım nasıl yapsam bilemiyorum en kötü ihtimal ile gidip HyperX Cloud II alacağım.


Kulaklığı şu an itibari ile sipariş ettim elime geçince sizlere incelememi sunacağım.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı