1500TL kulaklık önerisi

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Uzun zamandır PC'de AirPods'um ile idare ediyordum ama Online oyunlarda mikrofonu açtğımda sese bozulma yaşıyorum. 1500TL altında güzel bir kulaklık önerisi var mıdır? Bütçe çok az yükselebilir.

Havit Gamenote H2002P Hepsiburada üzerinden 1200TL'ye alabilirsiniz.
Daha iyi alternatifleri var mı bilmiyorum ama kabloları çok kötü birbirlerine dolanıyor ve açamıyorsunuz benımkıler dolandı bir daha acamadım ve mikrofonum bozuldu.

Soundcore Q10İ kullanıyorum. H30İ deneyimleme şansım oldu. 1400 liraydı sanırım. Eğer öyle bir şey düşünürseniz güzel kulaklık.

Daha iyi alternatifleri var mı bilmiyorum ama kabloları çok kötü birbirlerine dolanıyor ve açamıyorsunuz benımkıler dolandı bir daha acamadım ve mikrofonum bozuldu.
Evet, özellikle H2002D modellerinde çok fazla oluyor bu sorun. Benim H2002D kulaklığım bozulmuştu bu sebepten ötürü. Bu arada H2002P'lerde çok fazla olmuyordu sanırım.

Bende kulaklık alırken H2002P alacaktım fakat stok kalmamıştı Gamepower Mihawk aldım şaşırdım şu an herkes memnun o kulaklıktan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı