Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 27 Mayıs 2021 #11 EkremKaymaz dedi: Hayır kardeşim 5 ms değil oku benimki Gamepower olan 1 ms 144 Hz ve LED panel IPS panel değil Samsung VA kalitesini bilen bilir Genişletmek için tıkla... Özelliklerinin yazdığı kısımda 5ms yazıyor ama.
EkremKaymaz dedi: Hayır kardeşim 5 ms değil oku benimki Gamepower olan 1 ms 144 Hz ve LED panel IPS panel değil Samsung VA kalitesini bilen bilir Genişletmek için tıkla... Özelliklerinin yazdığı kısımda 5ms yazıyor ama.
EkremKaymaz Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 82 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #12 Fian Şampiyonu dedi: Özelliklerinin yazdığı kısımda 5ms yazıyor ama. Genişletmek için tıkla... kardeşim 5 ms diye birşey yazmadım ki. 1500 yazdım
Fian Şampiyonu dedi: Özelliklerinin yazdığı kısımda 5ms yazıyor ama. Genişletmek için tıkla... kardeşim 5 ms diye birşey yazmadım ki. 1500 yazdım
3 378344 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 21 27 Mayıs 2021 #13 @EkremKaymaz Önerdiğiniz monitör kötü.
EkremKaymaz Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 82 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #14 378344 dedi: Önerdiğiniz Monitör kötü. Genişletmek için tıkla... 1 yıldır kullanıyorum 1 kerebile sorun yaşamadım nereden biliyorsun gamepower diye markadan yargılamayın lütfen
378344 dedi: Önerdiğiniz Monitör kötü. Genişletmek için tıkla... 1 yıldır kullanıyorum 1 kerebile sorun yaşamadım nereden biliyorsun gamepower diye markadan yargılamayın lütfen
3 378344 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 21 27 Mayıs 2021 #15 EkremKaymaz dedi: 1 yıldır kullanıyorum 1 kerebile sorun yaşamadım nereden biliyorsun Gamepower diye markadan yargılamayın lütfen Genişletmek için tıkla... Markası Gamepower diye kötü demedim. hiçbir şekilde 1.700TL etmez o monitör. Tasarım ve malzeme kalitesi kötü.
EkremKaymaz dedi: 1 yıldır kullanıyorum 1 kerebile sorun yaşamadım nereden biliyorsun Gamepower diye markadan yargılamayın lütfen Genişletmek için tıkla... Markası Gamepower diye kötü demedim. hiçbir şekilde 1.700TL etmez o monitör. Tasarım ve malzeme kalitesi kötü.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 27 Mayıs 2021 #16 EkremKaymaz dedi: 1 yıldır kullanıyorum 1 kerebile sorun yaşamadım nereden biliyorsun gamepower diye markadan yargılamayın lütfen Genişletmek için tıkla... Kanka 1ms almak varken 5ms saçma olmaz mı?
EkremKaymaz dedi: 1 yıldır kullanıyorum 1 kerebile sorun yaşamadım nereden biliyorsun gamepower diye markadan yargılamayın lütfen Genişletmek için tıkla... Kanka 1ms almak varken 5ms saçma olmaz mı?
EkremKaymaz Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 82 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #17 Fian Şampiyonu dedi: Kanka 1ms almak varken 5ms saçma olmaz mı? Genişletmek için tıkla... kankam tutturdun 5 ms yi gönderdiğim linke bakarsan anlarsın 1 ms olduğunu 378344 dedi: Markası Gamepower diye kötü demedim. hiçbir şekilde 1.700TL etmez o monitör. Tasarım ve malzeme kalitesi kötü. Genişletmek için tıkla... sen bilirsin dostum ben kullanıcı gözüyle dedim iyi günler
Fian Şampiyonu dedi: Kanka 1ms almak varken 5ms saçma olmaz mı? Genişletmek için tıkla... kankam tutturdun 5 ms yi gönderdiğim linke bakarsan anlarsın 1 ms olduğunu 378344 dedi: Markası Gamepower diye kötü demedim. hiçbir şekilde 1.700TL etmez o monitör. Tasarım ve malzeme kalitesi kötü. Genişletmek için tıkla... sen bilirsin dostum ben kullanıcı gözüyle dedim iyi günler
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 27 Mayıs 2021 #18 EkremKaymaz dedi: kankam tutturdun 5 ms yi gönderdiğim linke bakarsan anlarsın 1 ms olduğunu Genişletmek için tıkla... Kanka 1ms olduğunu şimdi gördüm ama özellikler kısmına 5ms yazmaları saçma olmuş. hellaboutthat dedi: Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Genişletmek için tıkla... Bunu beğendim en fazla. Sizce nasıldır bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleme: 27 Mayıs 2021
EkremKaymaz dedi: kankam tutturdun 5 ms yi gönderdiğim linke bakarsan anlarsın 1 ms olduğunu Genişletmek için tıkla... Kanka 1ms olduğunu şimdi gördüm ama özellikler kısmına 5ms yazmaları saçma olmuş. hellaboutthat dedi: Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Genişletmek için tıkla... Bunu beğendim en fazla. Sizce nasıldır bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.664 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #19 Fian Şampiyonu dedi: Kanka 1ms olduğunu şimdi gördüm ama özellikler kısmına 5ms yazmaları saçma olmuş. Bunu beğendim en fazla. Sizce nasıldır bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Dostum LG GN650b al derim 2-3 içerisinde detaylı bir incelemesini yazacağım biraz bekle derim.
Fian Şampiyonu dedi: Kanka 1ms olduğunu şimdi gördüm ama özellikler kısmına 5ms yazmaları saçma olmuş. Bunu beğendim en fazla. Sizce nasıldır bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Dostum LG GN650b al derim 2-3 içerisinde detaylı bir incelemesini yazacağım biraz bekle derim.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 27 Mayıs 2021 #20 PashaReyiz dedi: Dostum LG GN650b al derim 2-3 içerisinde detaylı bir incelemesini yazacağım biraz bekle derim. Genişletmek için tıkla... Diğerlerine göre avantajı nedir hocam?
PashaReyiz dedi: Dostum LG GN650b al derim 2-3 içerisinde detaylı bir incelemesini yazacağım biraz bekle derim. Genişletmek için tıkla... Diğerlerine göre avantajı nedir hocam?