Fian Şampiyonu
Hectopat
Hayır kardeşim 5 ms değil oku benimki Gamepower olan
1 ms 144 Hz ve LED panel IPS panel değil Samsung VA kalitesini bilen bilir![]()
Özelliklerinin yazdığı kısımda 5ms yazıyor ama.
Hayır kardeşim 5 ms değil oku benimki Gamepower olan
1 ms 144 Hz ve LED panel IPS panel değil Samsung VA kalitesini bilen bilir![]()
kardeşim 5 ms diye birşey yazmadım ki. 1500 yazdımÖzelliklerinin yazdığı kısımda 5ms yazıyor ama.
1 yıldır kullanıyorum 1 kerebile sorun yaşamadım nereden biliyorsun gamepower diye markadan yargılamayın lütfenÖnerdiğiniz Monitör kötü.
1 yıldır kullanıyorum 1 kerebile sorun yaşamadım nereden biliyorsun Gamepower diye markadan yargılamayın lütfen
Kanka 1ms almak varken 5ms saçma olmaz mı?1 yıldır kullanıyorum 1 kerebile sorun yaşamadım nereden biliyorsun gamepower diye markadan yargılamayın lütfen
kankam tutturdun 5 ms yiKanka 1ms almak varken 5ms saçma olmaz mı?
sen bilirsin dostum ben kullanıcı gözüyle dedim iyi günlerMarkası Gamepower diye kötü demedim. hiçbir şekilde 1.700TL etmez o monitör. Tasarım ve malzeme kalitesi kötü.
Kanka 1ms olduğunu şimdi gördüm ama özellikler kısmına 5ms yazmaları saçma olmuş.kankam tutturdun 5 ms yigönderdiğim linke bakarsan anlarsın 1 ms olduğunu
![]()
Bunu beğendim en fazla. Sizce nasıldır bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?![]()
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Kanka 1ms olduğunu şimdi gördüm ama özellikler kısmına 5ms yazmaları saçma olmuş.
Bunu beğendim en fazla. Sizce nasıldır bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Diğerlerine göre avantajı nedir hocam?Dostum LG GN650b al derim 2-3 içerisinde detaylı bir incelemesini yazacağım biraz bekle derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.