1500TL monitör tavsiyesi

LauraWells

Kilopat
Katılım
21 Mart 2018
Mesajlar
1.321
Makaleler
2
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta belirttiğim gibi 2 monitör arasın da kaldım fakat diğeri ötekinden 100 TL fazla. Yani pek fiyat farkı yok. Sizce hangisini almalıyım? Veya bu fiyata daha iyi fiyat performans monitörleri var mı? Bütçem 1.500 TL. Görsellikte önemli benim için çerçevesi kalın monitörlerden hoşlanmıyorum bunları oldukça iyi gördüm çerçeveleri ince daha fazla konuyu uzatmak istemiyorum. Daha şık görünümlü veya daha iyisi varsa konu altına beni aydınlatırsanız sevinirim :) 1 MS 144 Hz olmasına dikkat edelim.
Bahsettiğim modeller MG248Q ve MG248QR

Düzenleme: Monitör görüntü kalitesine çok önem veririm. En iyi görüntü kalitesi ve performans ve akıcılığı almam için kutudan çıkan kablolar beni tatmin eder mi? Yoksa ayrıyetten HDMI kablosu mu almalıyım? İçinden çıkmıyor demişlerdi. DisplayPort ne işe yarıyor onu bile bilmiyorum. Kusura bakmayın :)

Asus 24" MG248Q Full HD 1ms 144Hz HDMI+DP FreeSync Gaming Monitör
ASUS 24" MG248QR 1ms 144Hz Full Hd HDMI+DP FreeSync Gaming Monitör
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@ÖzkanK yardımın için teşekkürler fakat 1700 TL olan monitörler vatan da şuan aradığım monitör 1500 TL değerinde heralde indirim var bilmiyorum :)
@Houseprime yardımın için teşekkürler VG modeli aramıyorum MG modelleri ROG tasarımını anımsatıyor o yüzden MG248Q veya MG248QR monitörünü almak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternetten araştırdığım bilgilere göre biraz ingilizcem de var çoğu ASUS MG248Q monitörler de pixel problemi mevcut. Ben gerçekten monitörden soğumuş durumdayım ama görüntüsü çok hoşuma gitmişti monitörün kenarlarının inceliği ve yukarıya doğru kaldırılması monitörün falan şuan şoktayım Q_Q
Mesaj otomatik birleştirildi:

MG248Q'den tamamıyla vazgeçtim çok ölü pixel videoları gördüğüm için MG248QR almayı düşünüyorum acaba bu "R" versiyonu ölü pixel durumunu ortadan kaldırmış mıdır? Yoksa onu da mı almamalıyım..
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı