- Makaleler
- 13
Adam Rival öneriyor, DA V2 Pro önerene beğenmedim atıyor. Bu nasıl iş anlamadımCunku konudan anlamiyorlar hocam, goz ardi edin gecin.
Adam Rival öneriyor, DA V2 Pro önerene beğenmedim atıyor. Bu nasıl iş anlamadımCunku konudan anlamiyorlar hocam, goz ardi edin gecin.
hocam kardeşimde bunun kablolu versiyonu var şahsen mause'ın şekli elime uymadı kablosuz dada aynı sorunu yaşar gibi düşünüyorum.V2 Pro da alinabilir eliniz uyum sagliyorsa, tekrardan indirime girmis ve fiyati iyi. 1300 liraya V2 Pro varken M3'e bakmazdim sahsen.
Yaşarsın. Ancak çok sorun etmiyorsa bir bak derim.hocam kardeşimde bunun kablolu versiyonu var şahsen mause'ın şekli elime uymadı kablosuz dada aynı sorunu yaşar gibi düşünüyorum.
Hocam Mechkeys.com'da VGN Dragonfly F1 Pro 1.600 TL.bütcemi yükseltip bunu alsam dahamı mantıklı?
![]()
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
hocam baktımda teslimat 20 dolar. bu model hakkında düşünceleriniz neler alınabilirmi.Hocam Mechkeys.com'da VGN Dragonfly F1 Pro 1.600 TL.
Mechkeys'de sayfanın en aşağısında arkadaşını davet et 5 Dolar kupon kodu kazan diyor. O kod ile 1.600 TL. Kaçırmayın derim.
Teslimat ücretsiz hocam. Bir yanlışınız olmalı.hocam baktımda teslimat 20 dolar. bu model hakkında düşünceleriniz neler alınabilirmi.
Ben baktığımda ücretsiz teslimat idi. Bilmiyorum. Yine Wraith'den ucuz oluyor ama 20 dolar olan öncelikli teslimat. Normal teslimat görünüyordu bende ben bakarken geçen gün.hocam baktımda teslimat 20 dolar. bu model hakkında düşünceleriniz neler alınabilirmi.
Ben de, Shipping: Free diyordu geçen gün bakarken işte hocam.Eki Görüntüle 1980998
hocam karşıma bu çıktı ama sonra iyice baktım galiba kimlik doğrulamak lazımmış ücretsiz olması için.
Eki Görüntüle 1980997
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.