En ucuz High Power Elite HP1-N750BR-E12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Elite HP1-N750BR-E12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.967,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu PSU güvenliğini pek ispatlayamamış. Kullanıcı tarafında da pek yorum yok. Ayrıyetten içerisinde Japon kapasitör de yok. O yüzden bu PSU'yu kimseye tavsiye etmem. Yabancı kaynaklarda listeye bile girememiş bir PSU. Öneriniz yanlış olmuş.
@517298 hocam neye göre beğenmediniz emoji atıp geçtiniz açıklamayı yaparsanız memnun olurum
@517298 Peki hocam açıklamayı ben yapayım mevzuyu da noktalayım. Ben bir PSU önerisi yapacaksam öyle kafama göre yapmam veya bir PSU'yu önermeyeceksem, tavsiye etmeyeceksem yine onu da kafama göre yapmam.
Neyi araştırırım:
1-Yabancı kaynaklarda testlere girmiş mi girmişse hangi seviyede kalmış
2-İçindeki bileşenler olarak hangi malzeme kullanılmış
3-Güvenlik Protokolleri tamam mı
4-Malzeme kalitesi ve malzeme ömrü
5-Kullanıcı Yorumları ve varsa testler
6-Güncellik ve Verimlilik
7-Firma givenilirliği ve muhatap
8-Bütçeyi aşmıyorsa Marka olması
Amacım kendimi açıklamak haklıyımdır veya değilimdir. Önemli olan birisine bir öneri yapacaksam kendim için ne düşüneceksem onun için de aynı şekilde düşünmektir. Kimseye gidip te al bunu bir şey olmaz demem. Araştırıp öyle tavsiye veririm. Umarım kendimi açıklayabilmişimdir.
Sizde neden beğenmediğinizi açıklarsanız ben de belki bilmediğim veya yanlış bildiğim bir şeyi öğrenmiş olurum ve düzeltmiş olurum.
Hayırlı günler.