1500TL red switch klavye önerisi

Rk61.

Z11 bu klasmanın ürünü değil. Kullanıcısı olarak diyorum fiyatından üstün bir kalite sunuyordu 800-900ken. Ama 1200-1300 TL olunca konu 200 üstüne RK61 var.

2 tane arkadaşlarım memnun olduğu için attım hocam teknik olarak bir bilgim yok. Aslında ben Z11 almayı düşünüyordum bu konuda güzel bir klavye bulursam bende tercih edeceğim.

Klavyenin switchi hiç mi kullanılmaz? 1 ay götürse yeter. Bu arada bozulmaz degilmi Havit nasıl markadır?
Havit aslında Rampage Gamepower'a göre daha iyi. Bu klavyenin tasarımı da oldukça hoş fakat kullanılanan anahtar modeli sıkıntı. Havit'in kulaklığını kullanıyorum 2 senedir üzmedi.

2 tane arkadaşlarım memnun olduğu için attım hocam teknik olarak bir bilgim yok. Aslında ben Z11 almayı düşünüyordum bu konuda güzel bir klavye bulursam bende tercih edeceğim.

Hocam Z11 güzel klavye ama RK61 çok daha iyi Z11 kullanıcısıyım bende çok memnunum ama RK61'e yetse bütçem onu tercih ederdim. Ben aldığım dönem Amazon'da red switchini 890 TL'ye almıştım(1 ay önce)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…