742795
Decipat
- Katılım
- 5 Ocak 2024
- Mesajlar
- 1.985
- Çözümler
- 5
Uzun ömür istiyorsanız RK61 bakabilirsiniz.
Hocam biraz uzattım ama Havit olan kesinlikle alınmaz mı diyorsunuz? Ekranı duruşu falan çok hoşuma gitti. Ciddi bir fark yoksa alacağım.
Uzun ömür istiyorsanız RK61 bakabilirsiniz.
Rk61.
Z11 bu klasmanın ürünü değil. Kullanıcısı olarak diyorum fiyatından üstün bir kalite sunuyordu 800-900ken. Ama 1200-1300 TL olunca konu 200 üstüne RK61 var.
Şahsen ben olsam alıp AliExpress'den ucuz Kang White Switch takardım. Bir süre götürür sonra indirimde alırsınız.Hocam biraz uzattım ama Havit olan kesinlikle alınmaz mı diyorsunuz? Ekranı duruşu falan çok hoşuma gitti. Ciddi bir fark yoksa alacağım.
Şahsen ben olsam alıp AliExpress'den ucuz kang white switch takardım. Bir süre götürür sonra indirimde alırsınız.
Havit aslında Rampage Gamepower'a göre daha iyi. Bu klavyenin tasarımı da oldukça hoş fakat kullanılanan anahtar modeli sıkıntı. Havit'in kulaklığını kullanıyorum 2 senedir üzmedi.Klavyenin switchi hiç mi kullanılmaz? 1 ay götürse yeter. Bu arada bozulmaz degilmi Havit nasıl markadır?
Havit aslında Rampage Gamepower'a göre daha iyi. Bu klavyenin tasarımı da oldukça hoş fakat kullanılanan anahtar modeli sıkıntı. Havit'in kulaklığını kullanıyorum 2 senedir üzmedi.
2 tane arkadaşlarım memnun olduğu için attım hocam teknik olarak bir bilgim yok. Aslında ben Z11 almayı düşünüyordum bu konuda güzel bir klavye bulursam bende tercih edeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.