Nevzatkiyir67
Hectopat
Merhaba arkadaşlar,
1500 TL bütçem var. Orada düzey kasa toplayabilir miyim?
hayır belki 2. el kasa bulabilirsin ama bunun bide monitörü klavyesi faresi var onun yerine bence ps5 in çıkmasını bekle ikinci el ps 4 al çünkü o zmn vergi kalkacak yani azalacak % 20 yemi ne düşcek hem ps 4 çıkcağı için insanlar ps4 lerini satmaya başlıcak ps4 ününde evindeki televizyona bağlarsınMerhaba arkadaşlar,
Kasa toplamam istiyorum benhayır belki 2. el kasa bulabilirsin ama bunun bide monitörü klavyesi faresi var onun yerine bence ps5 in çıkmasını bekle ikinci el ps 4 al çünkü o zmn vergi kalkacak yani azalacak % 20 yemi ne düşcek hem ps 4 çıkcağı için insanlar ps4 lerini satmaya başlıcak ps4 ününde evindeki televizyona bağlarsın
Kendim toplamak istesem 1500tl orta düzey toplayabilirmiyim.1500'e güzel kasalar var.
İyi olur müsait olduğunuz zaman yaparsanız aevinirim.@Nevzatkiyir67
İkinci el sistem razıyım, parçaları dolandırılmadan alabilirim dersen toplarsın? Parça önerisi yapayım istersen.
Çok teşekkür ederim değerlendireceğim .Birazcık bütçeni aşarsan e-spor oyunları için bir sistem toplayabilirsin.
⦁ AMD Athlon 3000G (410TL-Depopark)
⦁ Gigabyte B350M D3V (430TL-n11)
⦁ Crucial Ballistix 8GB 3000MHz CL15 (E-DIE) (310TL-DFS)
⦁ Crucial BX500 240GB SATA3 SSD (255TL-Gittigidiyor)
⦁ Deep Cool Matrexx 30 TG (230TL-Ucuztedarik)
⦁ Aigo GP550 80+ Bronze (280TL-DFS)
Aliexpres düşünüyorum aslında. Vergi fazla cikcagini düşünmüyorumAliexpress'den toplayabilirsin eğer toplamak istersen mesaj at yardım edebilirim. Vergisiyle, parçalarıyla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.