1500TL telefon önerisi

şunu bilin internetten sipariş etme gibi bir lüksün yok. ve konyada oturuyorum buranın esnafı biraz paragöz yani 1300tl söylerseniz iyi olur.
peki sadece şunu sorsan redmi note 5 mi redmi 8 mi diye
Esnafın paragöz olmasıyla alakası yok.Onlar da internetten alıp üstüne kar payı koyuyor. Ya internetten alacaksınız ya da 200-300 TL fazla ödeyeceksiniz.
1300 TL'ye yakın olarak Redmi 8, Note 6 Pro, Redmi 7 modellerine bakabilirsiniz.

LG g5 eski bir telefon sayılır ve bataryası düşük ve benim lg g4 vardı ve kronik sorunluydu ve çok ısınırdı ve bildiğim kadarıyla g5 modelinde de bu sorunlar var bence onu eleyin
LG G5 gerçekten eski bir model. Keza bataryası da sıkıntı. Ama üründe ki kronik sorunlar çözüldü mü bilmiyorum. Ama gerek aldığı antutu puanı olsun, gerek ekranı olsun, özellikle kamerası çok iyi. Optik görüntü sabitleyici var o telefonda. Ama alınır mı? Orası tartışılır işte

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı