1500TL Upgrade mi yoksa konsol mu ?

0x2121

Megapat
Makaleler
2
Fotoğraftakilere ek olarak MSI GTX 950 ve H81M Plus anakart var. SSD ve HDD mevcut. Sizce sistemi geliştirmeli miyim ? Bazı oyunlarda sıkıntı çıkarıyor geç yüklenme gibi işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum. Yoksa konsol mu almalıyım ?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğraftakilere ek olarak MSI GTX 950 ve H81M Plus anakart var. SSD ve HDD mevcut. Sizce sistemi geliştirmeli miyim ? Bazı oyunlarda sıkıntı çıkarıyor geç yüklenme gibi işlemciden kaynaklandığını düşünüyorum. Yoksa konsol mu almalıyım ?

Eki Görüntüle 215586

%100 sana sistem upgrade'i diyorum. Sonuçta konsol oyunları aşağı yukarı 200 bilemedik 100 TL. Daha aşağı fiyat yok resmen. Tavsiyem işlemci ve ekran kartın yoksa al varsada yükselt.

Bence biraz daha para biriktirip tamamen yeni bir sistem topla. Geç yüklemeler içinse oyunları SSD'ye kur ve CCleaner ile temizleyip disk birleştirme yapabilirsin.

Yaptım onu düzelmedi. Şimdilik i5 4460 almayı düşünüyorum. Sonrada 1060 alabilirim biriktirip.

%100 sana sistem upgrade'i diyorum. Sonuçta konsol oyunları aşağı yukarı 200 bilemedik 100 TL. Daha aşağı fiyat yok resmen. Tavsiyem işlemci ve ekran kartın yoksa al varsada yükselt.

Ekran kartım GTX 950

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı