Oyun için mi iş için miMerhaba arkadaşlar, Wireless istiyorum çünkü kablolarla uğraşmak istemiyorum. Tutuş stilim palm şeklinde.
Hocam bu marka seviliyor mu forumda tam bilmiyorum ama attack shark'ın mauslarına bakabilirsiniz bence.Merhaba arkadaşlar, Wireless istiyorum çünkü kablolarla uğraşmak istemiyorum. Tutuş stilim palm şeklinde.
Genelde bu fiyat bandına VXE R1, Darmoshark M3 ve Delux M800 Ultra öneriyorlar. Fakat ben hiçbirini beğenemedim. Bilmediğim markalar olduğu içinde pek güven vermemiş olduğundan olabilir. Öncesinde Glorious Model O- kullanıyordum. Onun wirelesslı olanını aldım.Merhaba arkadaşlar, Wireless istiyorum çünkü kablolarla uğraşmak istemiyorum. Tutuş stilim palm şeklinde.
Bence de bütçen yeterse Glorious Model O- Wireless alabilirsin. Ben kullanıyorum şahsen memnunum. Software açısından gayet iyi. 2.300₺ civarıydı en son.Genelde bu fiyat bandına VXE R1, Darmoshark M3 ve Delux M800 Ultra öneriyorlar. Fakat ben hiçbirini beğenemedim. Bilmediğim markalar olduğu içinde pek güven vermemiş olduğundan olabilir. Öncesinde Glorious Model O- kullanıyordum. Onun wirelesslı olanını aldım.
Hocam bende emin olamadın yani çok para da vermek istemiyorum. Herkes mcu su kötü diyor bu fiyat bandındaki mouselara.Genelde bu fiyat bandına VXE R1, Darmoshark M3 ve Delux M800 Ultra öneriyorlar. Fakat ben hiçbirini beğenemedim. Bilmediğim markalar olduğu içinde pek güven vermemiş olduğundan olabilir. Öncesinde Glorious Model O- kullanıyordum. Onun wirelesslı olanını aldım.
Darmosharkı biliyorum gerçi ama onun da rengini beğenmedim o yüzden almadım.
Zam gelmiş.![]()
Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.889,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2300 mü? 1850TL"ye aldım ben gaminggenden geçen gün. Birkaç gündür kullanıyorum. Tek sıkıntım şuan appiyle alakalı. Biraz update lazım app'e.Bence de bütçen yeterse Glorious Model O- Wireless alabilirsin. Ben kullanıyorum şahsen memnunum. Software açısından gayet iyi. 2.300₺ civarıydı en son.
Glorious model o- wireless haricinde diğer söylediklerimde en iyi sensör var. Fakat malzeme kalitesi olarak çok iyi oldukları söylenmiyor.Hocam bende emin olamadın yani çok para da vermek istemiyorum. Herkes mcu su kötü diyor bu fiyat bandındaki mouselara.
Zam gelmiş.
Konuyu rahatsız etmek istemem hocam ama Glorious CORE V2.0'ı indirdiniz mi sitesinden? Arayüz ve özellik olarak birkaç değişiklik var.2300 mü? 1850TL"ye aldım ben gaminggenden geçen gün. Birkaç gündür kullanıyorum. Tek sıkıntım şuan appiyle alakalı. Biraz update lazım app'e.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.