Core 2.0'ı kullanıyorum zaten. Bazen şarjı yanlış gösteriyor sonradan düzeliyor. Mouse updatelerini yaptığımda güncellenir gibi oluyor. Mouse açılıp kapanıyor falan. Sonra yüklenme kısmında çizgi aynı hizzada kalıyor. İptal edip uygulamayı yeniden açtığımda güncellenmiş gözüküyor. Birde 4 tane dpi modu var mesela. 400-800-1600-3200 dimi. Ben 400ü 600 yapmak istiyorum ama yazamıyorum. İllaha yeni dpi oluşturmam gerekiyor sanırımKonuyu rahatsız etmek istemem hocam ama Glorious CORE V2.0'ı indirdiniz mi sitesinden? Arayüz ve özellik olarak birkaç değişiklik var.
Darmoshark güzel duruyor ama sadece camel rengi var wraithte. Onu dışındaki mouselar ile yorum yapamam valla. Şikayetlere bakınca almaktan vazgeçmiştim onları. Listenize Glorious Mode O Minus Wireless ekleyebilirsin ama istersen.O zaman bu fiyat bandında alabilecek mouse yol yani. En alınabilir sizce hangisi?
Hocam söylediğiniz hiçbir sorunu yaşamadım. Güncelleme kısmında sizden mausu kablolu ve dongle'ı da direkt olarak bağlamanızı istiyor onu yapmamış olabilirsiniz. Dpi seçmede aşağıdaki renk baloncuklarını kaydırarak da yapabilirsiniz. Ben tek dpi 800 yaptım açılınca direk onda başlıyor.Core 2.0'ı kullanıyorum zaten. Bazen şarjı yanlış gösteriyor sonradan düzeliyor. Mouse updatelerini yaptığımda güncellenir gibi oluyor. Mouse açılıp kapanıyor falan. Sonra yüklenme kısmında çizgi aynı hizzada kalıyor. İptal edip uygulamayı yeniden açtığımda güncellenmiş gözüküyor. Birde 4 tane dpi modu var mesela. 400-800-1600-3200 dimi. Ben 400ü 600 yapmak istiyorum ama yazamıyorum. İllaha yeni dpi oluşturmam gerekiyor sanırım
Razer olan 1500 bandına tekrar düşer mi?
Bu nasıl ikinci el diyor ama alınır mı?![]()
Kablosuz Mouse Fiyatları ve Modelleri
Razer Kablosuz Mouse fiyat ve modelleri Teknosa'da! Razer Kablosuz Mouse en uygun fiyat ve ürün garantisi ile Teknosa Mağazaları ve teknosa.com'da!www.teknosa.com
Alınır değil mi bir sıkıntısı yok.Al geç, hem şarj edilebiliyor, pil ile uğraşmazsın.
![]()
SteelSeries Prime Mini Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Prime Mini Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Mini Şarjlı Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.