Önerin için teşekkürler fakat PlayStation düzeninde istiyorum. Yani iki analogda yan yana olmasını istiyorum.![]()
8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi
Yalnızca US$40.58, en iyi 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
Yeni bir hesap açıp satın alın. İlk sipariş kuponu ile 1300 gibi bir şeye geliyor.
Dolaptan ps4 v2 kollara bakabilirsin. Genelde 1200-1300tl arasıÖnerin için teşekkürler fakat PlayStation düzeninde istiyorum. Yani iki analogda yan yana olmasını istiyorum.
![]()
8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi
Yalnızca US$40.58, en iyi 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
Yeni bir hesap açıp satın alın. İlk sipariş kuponu ile 1300 gibi bir şeye geliyor.
İlk sipariş kuponu ne kadar etkili 1100 TL'lik bir ürün alınırsa ne kadar düşer?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.