1500TL'ye kadar gamepad önerisi

sefaben

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayardan FC26 oynamak için gamepad arıyorum. Kablolu/kablosuz fark etmez. F310 kullanıyordum daha önceden ve joystick drift sorunu olduğu için yeni bir tane arıyorum.

Bu markayı ilk defa gördüm. Sağlamlığı konusunda fikriniz varsa aydınlatabilir misiniz?

Bu markayı ilk defa gördüm. Sağlamlığı konusunda fikriniz varsa aydınlatabilir misiniz?
Aolionun easysmx x15 koluna ve gamepower force koluna yaptığı gibi buna da base vermesiyle yapılan bir kol. İkisiyle aynı diyebiliriz. Yakın zamanda çıktı lakin bahsettiğim easysmx x15 uzun süredir piyasada ve gayet sağlam bir kol. Kullanıcısı da bol. Hall effect stick içermesi sebepli uzun süre boyunca kullanılabilen bir kol. Drift yapmayan bir teknoloji. Öneririm almanızı

Aolionun easysmx x15 koluna ve gamepower force koluna yaptığı gibi buna da base vermesiyle yapılan bir kol. İkisiyle aynı diyebiliriz. Yakın zamanda çıktı lakin bahsettiğim easysmx x15 uzun süredir piyasada ve gayet sağlam bir kol. Kullanıcısı da bol. Hall effect stick içermesi sebepli uzun süre boyunca kullanılabilen bir kol. Drift yapmayan bir teknoloji. Öneririm almanızı
Maalesef bütçemin 2katı olduğu için önerdiğiniz kolu şuan alamam. Diğeri ilgimi çekti fiyatından ötürü ama sağlamlığı kullanışı konusunda emin olamadım. Gamepower'la iyi anılarım yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00