1500VA UPS 750W PSU ile kullanılır mı?

pckpt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba akım korumalı prizim mevcut zamanında çok ucuza aldım ama elektrik bir anlık kesintiler yüzünden bir de kış mevsimine girdiğimizden UPS ile voltaj regülatörü almaya karar verdim. Düz evdeki prize ilk akim korumalı priz takıp sonra votlaj regülatörü takip sonra UPS taksam sorun çıkarır mı bozulma yapar mı? UPS de regülatör var biliyorum ama bu da ucuz bana göre voltaj regülatörü 500VA UPS 1500 VA vermeme kapanma yapar mı bilgisayar? PSU 600watt ama yakın zamanda 750 veya 850 çıkaracağım ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

UPS zaten voltajı regüle eder. Sadece UPS kullanın. 1500 VA/900 W değerini geçmediğiniz sürece sorun çıkarmaz(line interactive sanırım). Lakin UPS'leri %100 yüke yakın kullanmak cihazın ömrünü ciddi kısaltır.

UPS zaten voltajı regüle eder. Sadece UPS kullanın. 1500 VA/900 W değerini geçmediğiniz sürece sorun çıkarmaz(line interactive sanırım). Lakin UPS'leri %100 yüke yakın kullanmak cihazın ömrünü ciddi kısaltır.

Akım korumalı prizim var UPS baglıyacagım ona UPS'e kasamı bağlayacağım sadece kısaltırmı ömrünü.

Akım korumalı prize ups bağlamanın bir mantığı yok.
Elinizde varken gittiği yere kadar götürsün, almadıysanız daha 2 kva alın kafa rahat olsun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı