150CC'ye kadar motor önerisi

kfrkan

Hectopat
Sitede yıllardır sorar fikir alırım. Elektrikli mobiletten, bisiklete, scooterdan benzinli 50CC motora kadar hepsini deneyimledim. Araba İstanbul gibi bir yerde benim gibi çok gezen birisine göre değil. Motorla ciddi manada trafikten kurtulabiliyorum. Ancak tabii ki hız ve boyut gibi sebeplerle uzun mesafede konforlu olmuyor. Bana önerebileceğiniz tercihen 125-150CC ama uygunsa biraz daha büyük motor önerilerine açığım. Volta Rsx3 modeli fiyat olarak uygun geldi. Gelir durumum değiştiği için çok maliyetli bir modele çıkamıyorum. 2. Elde olabilir.

Sitede yıllardır sorar fikir alırım. Elektrikli mobiletten, bisiklete, scooterdan benzinli 50CC motora kadar hepsini deneyimledim. Araba İstanbul gibi bir yerde benim gibi çok gezen birisine göre değil. Motorla ciddi manada trafikten kurtulabiliyorum. Ancak tabii ki hız ve boyut gibi sebeplerle uzun mesafede konforlu olmuyor. Bana önerebileceğiniz tercihen 125-150CC ama uygunsa biraz daha büyük motor önerilerine açığım. Volta Rsx3 modeli fiyat olarak uygun geldi. Gelir durumum değiştiği için çok maliyetli bir modele çıkamıyorum. 2. Elde olabilir.

Asla NMAX önermiyorum hayatımda bu kadar kötü bir koltuk selesi görmedim

Performans olarak süper ama rahatlık yoksa performansın anlamı ne magandalık yapacaksanız trafikte alabilirsiniz
Peki önerdiğiniz tavsiye var mı? Bir diğer alternatif Pcx var. Arora, Kuba, Rks gibi markalar nasıl? Mondial fiyat olarak uygundu ama çok da beğendiğim söylenemez.

Peki önerdiğiniz tavsiye var mı? Bir diğer alternatif PCX var. Arora, Küba, RKS gibi markalar nasıl? Mondial fiyat olarak uygundu ama çok da beğendiğim söylenemez.

Ben Forza 250 düşünüyorum sıfıra gücüm yetmeyeceği için modelli olmayan 170 180k bandlarında sorunsuz makine bakıyorum 150CC'lerden bir önerim yok fakat PCX çok övülüyor denemediğim için önermek veya yorum yapmak istemiyorum ama Forza süper

Ben Forza 250 düşünüyorum sıfıra gücüm yetmeyeceği için modelli olmayan 170 180k bandlarında sorunsuz makine bakıyorum 150CC'lerden bir önerim yok fakat PCX çok övülüyor denemediğim için önermek veya yorum yapmak istemiyorum ama Forza süper
O fiyat bandına ne yazık ki çıkamam. 80k civarında durmam lazım.

Hero dash 125, Vrs 125, 2.el fiddle 4.

Hero dash 125, Vrs 125, 2.el fiddle 4.
Hero fena durmuyor. İlk defa duyduğum bir marka ama motor piyasasına hiç hakim değilim. Ne gibi özellikleri öne çıkıyor listeme ekleyebilirim. Volta fiyat açısından uygun geldi ama daha 2 hafta önce 50k civarında A101’de satılıyormuş. Tekrar o fiyatlara düşer mi karar veremedim.

Hero fena durmuyor. İlk defa duyduğum bir marka ama motor piyasasına hiç hakim değilim. Ne gibi özellikleri öne çıkıyor listeme ekleyebilirim. Volta fiyat açısından uygun geldi ama daha 2 hafta önce 50k civarında A101’de satılıyormuş. Tekrar o fiyatlara düşer mi karar veremedim.
Hero'yu tam 1 hafta önce satın aldım. Çin malı scooterların tamamından daha iyi ve kaliteli. Firma bu motora 5 yıl 50bin km garanti veriyor. Ve genelde malının arkasında duruyor. 99 bin 12 taksitle satın alabiliyorsun. Ben o şekilde satın aldım. 2. motor olarak aldım ama şu anda büyük motorumdan çok daha fazla kullanıyorum. Hatta aldığımdan beri motorumun brandasını bile kaldırmadım diyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı