150TL bütçe ile mouse önerisi

• Konuyu başlatan eminxx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 854
Sıfır bir ürün almak o fiyatla zor gibi fakat ikinci el alabilirim derseniz SteelSeries Rival 3 oldukça F/P ürün. Tavsiye ederim. 2. el o fiyatlara bulabilirsiniz.

Hiç de zor değil. DeathAdder essential boyutu iyi olan kaliteli bir faredir mesela.

Rampage SMX-R44 makrolu siyah 6400DPI RGB LED'li Gaming oyuncu mouse öneririm ben de onu kullanıyorum. Ya da bunu da tercih edebilirsin: Gamepower bane Gaming mouse.

Sensörü bildiğim kadarıyla 66 IPS, çok düşük. DeathAdder essential ise 220 IPS. IPS ne demek derseniz bir fare için en önemli değer denebilir. Saniyede kaç inç hareketi algılayabileceğini gösteren değerdir.

İkinci el veya sıfır fark eder ama. İkince el olup daha iyi bir fareyi daha uyguna alabilirsin. Tam olarak ne tür şeylerde kullanacaksın? Amaç da önemli yani.

Hijyen açısından pek uygun görmüyorum.

Hiç de zor değil. DeathAdder essential boyutu iyi olan kaliteli bir faredir mesela.

Sensörü bildiğim kadarıyla 66 IPS, çok düşük. DeathAdder essential ise 220 IPS. IPS ne demek derseniz bir fare için en önemli değer denebilir. Saniyede kaç inç hareketi algılayabileceğini gösteren değerdir.

Hijyen açısından pek uygun görmüyorum.

200'TL'den başlıyor sıfır Razer. Arkadaş 150TL bütçeli bir mouse istemiş. Konuları okuyup, ona göre yorum yapmanız, genel konu refahı konusunda daha sağlıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı