150TL Fare önerisi

MertCNR

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben şu 4 mouse arasında kalmıştım.

1) Steelseries Rival 100
2) Logitech G102 Prodigy
3) James Donkey 325
4) Corsair Harpoon

En sonunda Corsair'de karar kılmıştım fakat biraz araştırınca mousenin biraz küçük olduğunu öğrendim. Elimde kısmen büyük ve mouseyi bazen Palm grip bazen de Claw grip kullanıyorum sizce hangi mouseyi almalıyım bunların arasından?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır Beyler Corsair Harpoon aldım 130 TL'ye n11 den valla elime oturuyor ve rgb aydınlatması da gayet güzel hoşuma gitti malzeme kalitesi de çok iyi ve sağlam ergonomik herkese öneririm rival 100 ve g102 simetrik mouseler o yüzden pek ergonomik değiller gibime geliyor tabi herkesin eline göre değişir. Konu Kapanmıştır :D .

Tamamdır Beyler Corsair Harpoon aldım 130 TL'ye n11 den valla elime oturuyor ve rgb aydınlatması da gayet güzel hoşuma gitti malzeme kalitesi de çok iyi ve sağlam ergonomik herkese öneririm rival 100 ve g102 simetrik mouseler o yüzden pek ergonomik değiller gibime geliyor tabi herkesin eline göre değişir. Konu Kapanmıştır :D .
Hayırlı olsun bende dün n11 130TL aldım tam olarak benim gibi düşünen birisiniz.

SteelSeries Rival 100, Logitech G102 Prodigy üzmez seni ikisi de seni karşılar el konforuna göre ikisi arasında şeçim yap bence diğerleri hakkında yorum yapamam kullanmadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı