150TL Mouse önerisi

Bütçe
150
Katılım
22 Haziran 2020
Mesajlar
4.762
Makaleler
8
Çözümler
57
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon.
Cinsiyet
Erkek
Malum ekonomi ortada ancak bütçemde çok yok en fazla 150-160 verebilirim. Genelde FPS oynuyorum Valorant, CS:GO vb. ancak profesyonel değil. benim için önemli olan uzun süre götürebilmesi. aklımdaki 2 mouse şunlar:

 
Son düzenleyen: Moderatör:

El büyükse bu: Gigabyte Aorus M2 Gaming Mouse - ebrarbilgisayar.com
El küçükse Razer. Alacakken iyisini al o Rampage alırsan pişman eder 2-3 aya
 
İkisi de uzun süre götürmez, götürse bile oyunları düzgün oynayamazsınız. Sensörleri, özellikleri hakkında gram bilgi yok, bütçe artırıp arkadaşın attığı mouselere bakmanızı öneririm.
 
Aorus M.2'de küçük bir fare. Ayrıca hem donanım açısından Razer'lara kıyasla daha düşük, hem de yazılımı berbat. Viper Mini ve DeathAdder V2 Mini varken aleternatif olamaz.

Boyları arasında 4 5 mm fark var ama daha top şeklinde yani ele oturuyor büyük sayılır. V2 mini ile Viper Mini'nin uzunluklarına bakarsak o kadar küçük gibi değiller ama ince oldukları için avucun içinde kayboluyorlar.
 
Bunu fotoğraftan anlayamazsın ki? ben V2 mini kullanıyorum abimde M.2 var V2 minin tepe noktası tam ortada hatta daha da önde ama M.2'nin tepe noktası arkada yani ele oturuyor daha kalın olsa bile V2 mini elde kayboluyor M.2 elime aldığım zaman tam oturuyor elime. Elim 17 cm ve M.2 bariz daha uzun anlatabildim umarım.

Aorus M.2 ince değil, V2 mini ince; öyle mi?
Eki Görüntüle 1416876
Eki Görüntüle 1416877
 
Pardon ben 1500₺ gördüm bütçeyi sorry.

Katana Superlight önerebilirim. Kablosuz olup sensör ve skatezleri çok iyi. Logitech Superlight katili falan diyorlar ve CS:GO'da woxic kullanıyor. Bir araştır derim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…