150TL termal macun önerisi

Laptop kullanıcısı olduğum için çok denemem oldu ancak Cooler Master Mastergel Maker Nano'dan daha iyisini henüz görmedim. Şimdi yenisi de çıkmış galiba ama hiç düşünmeden alacağım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Fiyat ve kalite oranıyla en iyi performansı Arctic Mx-4 2019 ile alabilirsin. 2020 versiyonu daha yok sanırım.

Ryzen 3 2300x 3.9ghz boostlayıp kullanmayı düşünüyorum b450m s2h anakart ile

Laptop ısısı konusunda benimde ciddi sorunlarım var 10 ay önce termal macunu yeniledim 20 TL'lik ucuz bir macundu adı sanırım Ti mesh gibi bir şeydi.Şu an bilgisayar nette birkaç sekme sonrası 75-80 civarlarında geziyor bosta 65 civarı. Fanını macun uyguladığımda temizlemiştim.Ne dersiniz başka macun daha mı faydalı olur?

Ryzen 3 2300x 3.9ghz boostlayıp kullanmayı düşünüyorum b450m s2h anakart ile
S2H anakart OC için iyi bir anakart. MX-4 öyle bir işlemcide işini görecektir o kadar para vermene gerek yok. o parayı kenara koyup ilerde 3500X 2500X alabilirsin.
Bende sıcaklık yükseliyor ama bu denli değil ki zaten düzgün sürersen 20 30 tl civarı macunda böyle bi sıkıntı yaşamazsın. Tavsiyem yeniden düzgün macun sürmen. Eğer yine aynı sonucu alırsan fan değişimi demektir.

Açıkçası kendi bilgisayarımda adını bilmediğim hiç bir macun kullanmadım. Fark edeceğini düşünüyorum tabiki ama boşta ucuz macunla 65 derece ise iyisiyle gidip de 30 olmayacaktır. Ama macun yenileme aralıklarınız büyük ölçüde uzayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…